Miért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?
Fehérvár Médiacentrum fotója
edulingo21
Miért érdemes igénybe venni a virtuális asszisztenciát?

A virtuális asszisztensek általában szabadúszók, akiket fel lehet kérni arra, hogy segítsenek a vállalkozások mindennapi vagy speciálisabb feladatainak elvégzésében. 

Ide sorolhatóak például az adminisztratív feladatok, a levelezés, az időbeosztás kezelése és más hasonló tevékenységek. Világszerte népszerű ez a szolgáltatás, és már hazánkban is egyre több vállalkozó dönt úgy, hogy igénybe veszi ezt a segítséget.

Többnyire azért döntenek emellett a megoldás mellett, mert nem tudnak megfizetni egy teljes munkaidőben foglalkoztatott asszisztenst, vagy nincs is annyi feladat, hogy szükség legyen rá. Az Edulingo21 Kft. csapata virtuális asszisztensekből, fordítókból, grafikusokból és szövegírókból áll. Érdemes felvenni velük a kapcsolatot, hogyha segítségre van szükség ezeken a területeken. 

Költséghatékony megoldás

A virtuális asszisztencia költséghatékonyabb, mint egy asszisztens hagyományos alkalmazása, hiszen nem kell fizetni a teljes munkaidős foglalkoztatással járó költségeket, például a járulékokat. Továbbá irodát sem kell bérelni, eszközöket sem kell vásárolni és szoftverekre sem kell előfizetni számára. 

A virtuális asszisztensnek csak akkor kell fizetni, amikor valóban szükség van a munkájára. Akkor is igénybe vehető ez a szolgáltatás, ha csak egy adott projektmunka esetében van szükség segítségre, ha csak egy pár napos feladatról van szó.

Miben segíthet?

A virtuális asszisztens segítséget nyújthat jó néhány adminisztratív feladatban, így időt lehet spórolni. Tud segíteni például a levelezésben, e-mailek fogadásában és küldésében, az ügyfélszolgálat kezelésében, hírlevélküldésben, telefonálásban, szövegírásban és prezentációk készítésében. 

Továbbá webshopoknál termékek feltöltésében, valamint dokumentumok előkészítésében, szórólapok vagy meghívók készítésében. Mindemellett az utazások szervezésében, számlázásban, könyvelési feladatokban, valamint találkozók és események ütemezésében. 

Mindezeken felül a hatékonyság növelésében is támogatást nyújthat, például elemzések készítésével vagy információk keresésével. Mindez megkönnyíti a megbízó döntéshozatalát, gyorsabbá és hatékonyabbá teszi azt. A konkrét feladatok minden esetben attól függenek, hogy a megbízónak pontosan milyen elvárásai vannak. 

Profi segítségnyújtás

A szolgáltatás igénybevétele ajánlott minden olyan vállalkozó számára, aki úgy érzi, hogy a nap 24 órája kevés ahhoz, hogy elvégezze a rá váró feladatokat. A feladatok egy részének kiszervezésével több óra is felszabadulhat naponta. 

Ráadásul a virtuális asszisztens számára nem kell munkaeszközöket biztosítani, sem irodát bérelni, hiszen a saját eszközeit használja. Ennek a szolgáltatásnak az igénybevételével bárki hatékonyabbá teheti a munkáját. Az Edulingo21 Kft. virtuális asszisztensei számára az sem okoz gondot, ha idegen nyelven kell ellátni a feladatokat.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek