2 hónapnál régebbi cikk

Új étterem Székesfehérváron: az Alba Arénában menüzni is lehet hétköznapokon
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai G.
Új étterem Székesfehérváron: az Alba Arénában menüzni is lehet hétköznapokon

Menüztető gyorséttermi jelleggel megnyílik kedden az Alba Aréna étterme. Hagyományos finomságokkal – levesekkel, főételekkel, desszertekkel – várják a vendégeket hétköznapokon 11 és 15 óra között. 

Rántott hús, csirkecomb és mentás zöldborsó főzelék – ez volt az egyik első menüje az Alba Aréna most nyíló éttermének. A csarnok földszintjén nyíló vendéglátóhelyet az önkormányzat üzemelteti majd a Városgondnokságon keresztül.

"A csarnokhoz büfék tartoznak, az egyes rendezvények cateringjét is meg kell oldani, így van konyha is az épületben. Innen jött az ötlet, ha már vannak mellettünk ipari parkok is, ahol sok ezer ember dolgozik, és nekik viszonylag kevés a közelben elérhető gyors éttermi lehetőség, akkor talán érdemes lenne nekünk ezt megpróbálni az Alba Arénában. Helyben van minden, így a szolgáltatás pedig a Városgondnokságon keresztül el is kezdődhet"  - nyilatkozta az étteremről Cser–Palkovics András, polgármester a Fehérvár Televíziónak. 

Hétköznapokon délelőtt tizenegy és délután három óra között lehet majd ebédelni az étteremben, ahol hagyományos, naponta változó menü várja majd az oda érkezőket, akár elvitelre is.

"A keddi naptól minden nap hétfőtől péntekig 11-15 óráig tradicionális, magyaros ételekkel rendelkező gyorsétterem várja a vendégeket. A gyorséttermet úgy kell érteni, hogy 30 perc alatt meg tudnak ebédelni az ide érkezők"  - mondta el Tóth Marianna, a Városgondnokság rendezvény divízió vezetője. 

Az étteremben kártyás, készpénzes és SZÉP-kártyás fizetésre is nyílik majd lehetőség. A tervek szerint pedig a különböző ételintoleranciával élő vendégek is találnak majd itt harapnivalókat. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek