3 hónapnál régebbi cikk

Egy egész délután a téren! Családi kikapcsolódás és élményszerzés a Jávor Ottó téri forgatagban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Egy egész délután a téren! Családi kikapcsolódás és élményszerzés a Jávor Ottó téri forgatagban

Cél a közösségkovácsolás és az élményszerzés. A Jávor Ottó tér szombaton megtelt családokkal, akiket a hangulatos gyermekprogramok mellett koncert és táncbemutató is fogadta.

Buborékshow, arcfestés, csillámtetoválás, kézműves foglalkozások, légvár, valamint vércukor-és vérnyomásmérés is várta a családokat szombaton délután a Jávor Ottó téri forgatagban. A városrészben hagyomány, hogy színes gyermekprogramok, koncertek, táncbemutatók várják a térre látogatókat a gyermeknaphoz kapcsolódóan.

A forgatag ezúttal igazi családi kikapcsolódást nyújtott a fehérváriaknak, akiket Kovács Zsoltné, a városrész önkormányzati képviselője és Cser-Palkovics András polgármester köszöntött.

Az esemény célja minden évben a közösségkovácsolás és az élményszerzés.

A jó hangulatot a Szárazréti Nyugdíjas Klub Fürge Lábak tánccsoportjának produkciója alapozta meg, majd a Felicita KTSE növendékeinek táncbemutatója következett. Ezután Szabó Miklós Bence zenés, interaktív meseműsorát láthatta a közönség „Így telt a gyerekkorom” címmel. A forgatag Oláh Gergő koncertjével zárult. Az énekes az X-Faktor harmadik szériájának győztese volt, és ma már az ország egyik legnépszerűbb és legkedveltebb előadójaként tartják számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek