4 hónapnál régebbi cikk

Tábort szervez a székesfehérvári Árpád Fürdő
Fehérvár Médiacentrum fotója
Árpád Fürdő
Tábort szervez a székesfehérvári Árpád Fürdő

Izgalmas, változatos, élményekben gazdag öt napot nyújt az Árpád Fürdő a résztvevő gyerekek számára.

Elérkezett az idő, hogy a szülők megtervezzék a nyári szünet egyik legizgalmasabb hetét a gyerekek számára. Az Árpád Fürdő idén is megnyitja kapuit a legkisebbek előtt egy felejthetetlen nyári táborral, amely garantáltan mosolyt csal majd a résztvevők arcára.

A tábor helyszíne a székesfehérvári Árpád Fürdő, ahol 2024. július 1-5. között várják a 6-10 éves korosztályt reggel 8-tól délután 4-ig tartó programokkal.

Étkezés

Már érkezés után egy finom reggeli várja a gyerekeket a fürdőben, amit egy közös ebéd követ 12 órakor a Rex Cultura Kft. központi konyháján (Városház tér 4.). A napot uzsonnával zárják a fürdő területén, így a szülők biztosak lehetnek benne, hogy a kicsik jóllakottan és elégedetten térnek haza.

Programok

Délelőttönként a 35°C-os, 90 cm mély medencékben pancsolhatnak a tábor résztvevői, ahol garantált a szórakozás és a biztonság, hiszen szakképzett óvodapedagógusok és vízőrök felügyelik őket. Napközben izgalmas játékos és kreatív foglalkozások várnak a gyerekekre a fürdő rendezvénytermében. A belvárosi séta fagyizással pedig egy igazi kaland lesz a kis felfedezők számára.

Több alkalommal is meglepetés előadásokkal kedveskednek a szervezők: Edu-Show bűvész kétszer is elvarázsol mindenkit, de Németh Donát szaunamester törölköző legyezés-bemutatója is garantáltan ámulatba ejti a kicsiket. A kulisszatitkok közös feltárásának számít a fürdő épületének felfedezése, valamint némi betekintést is enged a gépészeti részlegbe, amit biztosan nem felejtenek el a gyerekek egyhamar.

Jelentkezés és részvételi díj

A jelentkezési határidő 2024. június 20. Jelentkezni az info@szekesfehervar-arpadfurdo.hu email-címen, a 20/665-2008-as telefonszámon, vagy akár személyesen is lehet. Részvételi díj 50 000 Ft/fő, és van testvérkedvezmény is, ami 5 000 Ft a második gyermek után.

Az Árpád Fürdő csapata mindent megtesz azért, hogy egy igazán izgalmas, változatos, élményekben gazdag 5 napot biztosítson a gyerekek számára. Sok szeretettel várják a kis fürdőzőket egy felejthetetlen nyári kalandra!

További részletek: itt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek