1 hónapnál régebbi cikk

Ingyenes gerinctornára vár mindenkit a Székesfehérvári Egészségfejlesztő Iroda
Fehérvár Médiacentrum fotója
pinterest.com/
Ingyenes gerinctornára vár mindenkit a Székesfehérvári Egészségfejlesztő Iroda

Ingyenes gerinctornára biztosít lehetőséget továbbra is minden pénteken az Egészségfejlesztő Iroda. A programra bárki jelentkezhet, csupán előzetes regisztráció szükséges.

Egyéni gyógytornára várnak mindenkit továbbra is az Egészségfejlesztő Iroda munkatársai. A félórás foglalkozás célja, hogy minél többen tegyenek a különféle mozgásszervi problémák kialakulása ellen, illetve a már meglévőket a leghamarabb orvosolják.

"Mindenkit várunk, akinek bármilyen mozgásszervi panasza van, hiszen valljuk, hogy jobb a megelőzés, így több esetben a műtétek is elkerülhetőek. Gyerekek és felnőttek is egyaránt jöhetnek, elsősorban azoknak javaslom a tornát, akik folyamatosan ugyanabban a testtartásban vannak egész nap"- mondta el Keresztury Lászlóné, a Székesfehérvári Egészségfejlesztési Iroda szakmai vezetője

A tornán Fábián Árpád gyógytornász látja el jó tanácsokkal a gyógyulni vágyókat, illetve a résztvevők különféle gyakorlatokat is elsajátíthatnak, amelyek később otthonukban is végezhetőek.

A megbeszélt időpontot követően a Jancsár utca 1. szám alá várnak mindenkit, regisztrálni pedig a +36 20 455 9930-as telefonszámon vagy e-mailben az efi@efi.szekesfehervar.hu címen lehet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek