2 hónapnál régebbi cikk

Orvosi vizsgálatokkal kezdett, szerdától pályán a Vidi
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fehérvár FC
Orvosi vizsgálatokkal kezdett, szerdától pályán a Vidi

A hagyományos orvosi vizsgálatokkal és fizikai felmérésekkel hétfőn megkezdte ráhangolódását a 2024-2025-ös bajnoki idényre és a júliusi nemzetközi mérkőzésekre a Fehérvár FC labdarúgó csapata.

Ahogy már megszokott a Vidi háza táján, az első két napon fizikai és egészségügyi felmérések, tesztek, vizsgálatok vártak és várnak a Vidi játékosaira, míg első labdás edzésre szerdán kerül majd sor, immár Pető Tamás vezetésével.

Az első napon már ott volt a többiekkel a kölcsönből visszatérő Kastrati és Bambock, valamint több ifjonc, Babos, Dala, Menyhárt, Kovács Bence, Ambach, Cserkuti-Németh és Kecskés Máté, ugyanakkor a Sepsi OSK-hoz igazoló Sigér, valamint a lejáró szerződésű, Újpestre távozó Bese mellett további lejáró szerződésű, máshová igazoló futballisták - Szabó Levente, Rockov, Pinto és Hangya -, továbbá a kölcsönszerződése után Dániába visszatérő Karamoko már nem itt kezdi az alapozást.

A Vidi az első felkészülési mérkőzését június 29-én, szombaton 17 órától a Bábolna otthonában játssza, majd július 5-én 10:30-tól az Ajkát fogadja zárt kapuk mögött. Július 8. és 18. között a szlovéniai Kranjska Gorán edzőtáborozik a fehérvári gárda, amely július 11-én 17:30-tól a szerb Cukaricki, július 17-én a török Göztepe ellen teszteli felkészültségét. Az új szezon első tétmérkőzését a Konferencia Ligában július 25-én játsszák Petőék. Az ellenfél a szerdai sorsoláson derül ki.

Ami a csapat körüli egyéb híreket illeti: bár már eddig hét labdarúgó távozott, többen lesznek még a "kilépő" oldalon, mint ahogy érkezők is várhatóak hamarosan, miközben úgy hírlik, hogy új befektető, egyben résztulajdonos érkezhet a klubhoz, amely alapvetően megváltoztathatja a felkészülési és átigazolási időszak hajráját. Egyelőre azonban még több a bizonytalanság, mint a biztos tényező.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek