2 hónapnál régebbi cikk

Ilyen volt Fehérváron a Múzeumok Éjszakája - képekben
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Simon Erika
Ilyen volt Fehérváron a Múzeumok Éjszakája - képekben

Szubjektív tárlatvezetés hegedűszóval, népdalokkal, retro élményutazás és old timer autók, koncertek hangulatos belvárosi udvarokban, történelmi utazás István király és az Árpád-házi királyok idejében. Rengeteg színes program várta az érdeklődőket az idei Múzeumok Éjszakáján.

A Múzeumok Éjszakáján 26 helyszínen mintegy 100 programmal várták a székesfehérvári kiállítóhelyek, közgyűjtemények, civil szervezetek, alkotók az érdeklődőket, akik kora délutántól folyamatosan válogathattak a humoros, tartalmas, könnyed és elgondolkodtató műfajú, mesés vagy éppen történelmi tematikájú események között.

A Városház téren a bátrabbak felpattantak az oldtimer motorok nyergébe, gyönyörködtek és sok érdekességet megtudhattak az oldtimer autókról is. Igazi felüdülést jelentett a Székesfehérvári Fúvószenekar koncertje alatt az Országalma előtt megpihenni, vagy valamelyik teraszon egy hűsítő ital mellett belenézni az aktuális sporteseményekbe és közben  kinézni a térképen a következő helyszínt, ahol folytatódhatott a Múzeumok Éjszakája.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek