Több helyen is lesz nyári kertmozi Székesfehérváron
·Filmkertmozi·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Barátság mozi
Több helyen is lesz nyári kertmozi Székesfehérváron
·Filmkertmozi·Utolsó frissítés: undefined

Most pénteken a Gyönyörű esküvőt lehet megnézni, egy hét múlva a Bad Boys legutóbbi részét. A jegyek 1900 forintba kerülnek.

Folytatódnak a Barátság mozi által szervezett kertmozik Székesfehérváron. Feketehegy-Szárazréten a Gyönyörű esküvő című romantikus vígjátékot, majd az Öreghegyen a Bad Boys – Mindent vagy többet című akcióvígjátékot láthatják a nézők. Jegyek már kaphatók, derül ki az Önkormányzati Kommunikációs Központ (ÖKK) közleményéből.

Június 28-án (péntek) 21 órakor a Közösségi Központ – Feketehegy Szárazréti Kultúrudvarban lesz kertmozi. A Gyönyörű esküvő két őrült fiatal történetét mesélni el, akik egy vegasi éjszaka után, másnaposan és zavarodottan arra ébrednek, hogy ők bizony házasok.

Július 5-én (péntek) 21 órára az Öreghegyi Közösségi Házhoz mehetünk mozizni. A Bad Boys – Mindent vagy többet című filmben Mike Lowrey (Will Smith) és Marcus Burnett (Martin Lawrence) nyomozók ismét egy kemény balhéba keverednek.

A belépő mindkét helyszínre 1900 forint. Jegyek válthatók a Barátság mozi honlapján vagy pénztárában és előadás előtt a helyszínen is. Amennyiben elővételben minden jegy elkelt, a helyszínen már nincs lehetőség jegyvásárlásra.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek