1 hónapnál régebbi cikk

Sinsay és KiK nyithat nemsokára a Fehérvár Áruház első emeletén
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pápai Barna
Sinsay és KiK nyithat nemsokára a Fehérvár Áruház első emeletén

Hetekkel ezelőtt lezárták a székesfehérvári Skála első emeletét. Több helyről is úgy tudjuk, hogy a népszerű divatmárka és a non-food diszkontlánc nyit ott új üzletet hamarosan.

Sinsay és KiK nyithat hamarosan a Fehérvár Áruház első emeletén. Értesüléseinket a Skála üzleteiben dolgozók közül többen is megerősítették. Az új boltok kialakítása hetekkel ezelőtt megkezdődött, az egész szintet kiürítették, és az eddig ott árusítók pedig már egy emelettel feljebb is költöztek.

Mostanra már az egész szintet ideiglenes falakkal takarták el a munkálatok idejére, így aki mozgólépcsővel felmegy az emeletre, semmit sem láthat az építkezésből.

A Sinsay érkezését alátámasztja az is, hogy az egyik legnagyobb álláskereső portálon új, székesfehérvári üzletükbe keresnek csoportvezetőt. Az azonban sem a hirdetésből nem derül ki, sem pedig az általunk megkérdezett Skála-dolgozók nem tudták megmondani, hogy mikor nyithatnak az üzletközpont első emeletén az új boltok.

Kérdéseinket az új székesfehérvári Sinsay-jel kapcsolatban elküldtük az LPP-nek, de cikkünk megjelenéséig nem kaptunk válaszokat. A közép- és kelet-európai régió egyik leggyorsabban növekvő ruházati vállalatának számító lengyel családi vállalkozás érdekeltségébe tartozik még a Sinsay mellett a Reserved, a Mohito, a Cropp és a House is.

A Sinsay-nek jelenleg nincs Székesfehérváron üzlete. A városhoz legközelebbi boltjaik Móron, Várpalotán, Dunaújvárosban és Budapesten érhetők el.

Nemrég derült ki az is, hogy hamarosan egy török divatmárka nyit új üzletet Székesfehérváron:

Kapcsolódó
Új, nemzetközi divatmárka nyit üzletet Székesfehérváron

A Koton az egyik legnagyobb török divatmárka. Még idén nyithatnak az első boltjaik Magyarországon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek