1 hónapnál régebbi cikk

Már épül a Fezen
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Már épül a Fezen

Már javában folynak a munkálatok, hamarosan indul a 2024-es FEZEN Fesztivál.

A jövő hét szerdán induló rendezvény területén már elkezdték építeni a kültéri színpadokat. A zsúfoltság miatt a szervezők úgy döntöttek, a Fezen klub helységét ezúttal nem használják a fesztivál ideje alatt, inkább kintre helyezik át ezt a koncerthelyszínt, valamint továbbra is maradnak a fesztiválsátrak és a többi partihelyszín is.

A szervezők elmondták, az idei évben kompaktabb helyszínen, a színpadok között kisebb távolságokkal készül a fehérvári fesztivál, hogy a hangsúly a zenén legyen, ne a gyalogláson.

Természetesen a július 31-től és augusztus 3-ig idén sem maradhatnak el az akár többszörösen visszatérő hazai és külföldi előadók, így például Scooter, ATB, Majka, Halott Pénz, Dzsúdló vagy az Avantasia.

A szervezők a közlekedés szempontjából arra kérik, az autóval érkező fesztiválozókat, hogy tájékozódjanak előre a forgalomkorlátozásokról, és lehetőleg a Déli összekötő felől érkezzenek, hiszen az Új Váralja sor és a Takarodó út egy része le lesz zárva. A további napok előadóiért, a programokért és a részletes információért látogassanak el a www.fezen.hu oldalra. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek