1 hónapnál régebbi cikk

Különleges, egyedi hölgyet keresnek, hogy kilencven ország között képviselje hazánkat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Miss Universe Hungary
Különleges, egyedi hölgyet keresnek, hogy kilencven ország között képviselje hazánkat

Székesfehérvári, Fejér vármegyei hölgyek jelentkezését is várják a szervezők a Miss Universe Hungary versenyre. Július 31-ig lehet jelentkezni a világ legrangosabb és legelismertebb szépségversenyének magyarországi megmérettetésére. 

A Miss Universe Hungary versenyt néhány év kihagyás után tavaly rendezték még újra. Idén is várják a szép hölgyek jelentkezését. A Miss Universe Hungary győztese részt vehet a világ legszebbjeinek versengésén, ahol 73. alkalommal kap koronát majd a győztes.

"A Miss Universe a világ egyik leghíresebb szépségversenye, és hogyha a követő számokat nézzük,  hogy milyen sokan követik, illetve nézik, akkor elmondhatjuk, hogy a világ legnagyobb szépségversenye. Mindenképpen fontos, hogy Magyarország is részt vehessen rajta, piciny országként, de ugyanúgy, mint a többi ország."- mondta el Özer Nóra versenyigazgató.

A szervezők válogatják ki a jelentkezők közül azt a 60 lányt, akit személyesen is meg szeretnének ismerni. Végül 14 hölgy jut el az egy hetes felkészítő táborba. A döntő, amelyen kiderül, hogy ki fogja képviselni Magyarországot, szeptember 28-án lesz. 

"Fontosnak tartom, hogy Magyarországot egy olyan hölgy képviselje majd, aki nemcsak szép, aki nemcsak kedves, nemcsak jól néz ki, hanem valóban értékeket tud közvetíteni, értékrendeket tud átadni, és van egy olyan kisugárzása, amellyel meg tudja szólítani az embereket, hiszen ez nagyon fontos. Nem mindegy egyáltalán, hogy ki fogja képviselni Magyarországot, hiszen a magyar hölgyeket ez alapján a hölgy alapján is fogják megítélni.- mondta el Hajós István zsűrielnök 

Hajós István hozzátette, a magyar nők nagyon céltudatosak, nagyon jól tudnak alkalmazkodni, jó családanyák, jól tudják ötvözni az anyaságot és a nőiességet. A különlegeset, az egyediséget keresi a zsűri a jelentkezők között. A hölgy, aki elnyeri a Miss Universe Hungary címet, 90 ország között képviseli majd hazánkat. Jelentkezni felső korhatár nélkül július 31-ig lehet a verseny honlapján. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek