1 hónapnál régebbi cikk

Szakmát vált Fehérvár polgármestere?
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifer Richárd
Szakmát vált Fehérvár polgármestere?

Műsorvezetőként tűnt fel a Fehérvár TV Nálatok Mizu? című műsorában Cser-Palkovics András. Hogy mennyire lesz hosszú életű ez a szerep, az cikkünkből kiderül.

A Nálatok Mizu című műsor már négy éve fut a Fehérvár TV-ben. Adásról adásra érdekes közismert, vagy kevésbé ismert helyi vendégekkel beszélget könnyed, laza stílusban Kovács Szilvia műsorvezető.

Van azonban egy állandó csapat, akik negyedévente visszatérnek, és elmesélik „velük mizu”. Ilyenkor mélyebb témák is előkerülnek, de sokszor nevetésben törnek ki a vendégek. A beszélgetőtársak pedig Lengyel Zsófia, Székesfehérvár esélyegyenlőségi referense, Cser-Palkovics András, a város polgármestere, Tornyai Gábor plébános, és Keller János színművész.

Az egyik ilyen adás alkalmával Fehérvár polgármesterének egy rendhagyó ötlete támadt: kitalálta, hogy ezekben az adásokban legyenek a vendégek körforgásban műsorvezetők. Mindenki szerette volna kipróbálni magát ebben a szerepben, és egy alkalommal Cser-Palkovics András is elárulta, hogy régi vágya a műsorvezetői székbe ülni. Természetesen a jövőben megmarad a hivatali széknél a polgármester, de azért vágya most teljesült. Ráadásul lubickolt a kihívásban. 

Az alábbi videóban látható a műsor ajánlója. A teljes adás augusztus 30-án 17:55-kor látható a Fehérvár TV-ben. Aki lemaradt, 19:55-kor megnézheti az ismétlést, vagy YouTube-on a műsor nevére rákeresve.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek