3 évnél régebbi cikk

Leállósávban előzött, majd büntetőfékezett egy autós a M7-esen Agárdnál
Leállósávban előzött, majd büntetőfékezett egy autós a M7-esen Agárdnál

Újabb tahóságot sikerült rögzítenie egy fedélzeti kamerának, amelyen a M7-es autópálya agárdi lehajtója előtt rodeózott egy autós. Miután a túlpörgött sofőr nem bírta kivárni a sorát, hisztizett egyet, majd a hirtelen szerzett adrenalinfröccstől vezérelve a leállósávban előzött, és hogy szemléltesse, mennyire megsértődött, még büntetőfékezett is egyet. No comment.

Ezúttal kivételesen nem szembe ment valaki a forgalommal (Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az úton), és nem is a cipzár-elv helyes használatát felejtette el (Pofátlanul elzárta az utat egy teherautós a fehérvári elkerülőn), hanem az egyik - ha nem a legősibb - , ám annál szabálytalanabb forgalmi manőverről került fel egy videó Fehérvári gyökerek Facebook-oldalára.

Egy autós miután az M7-es (az agárdi lehajtó előtt) belső sávján haladva nem tudta kivárni, hogy az előtte haladó jármű befejezze előzését és besoroljon a külső sávba, hosszas dudálás és villogás után átvágott a leállósávba, majd miután mindkét kocsi (a szabályosan közlekedő és a kamerás) mellett elszáguldott és visszatért a gyorsítósávba, büntetőfékezett is egyet - ezzel is mutatva, ki az út császára. Jelzem: nem te!

De tényleg, mi szükség volt erre? Ennyire sietős volt a szitu (bár gondolom nem, ha arra volt idő, hogy megleckéztesse a másikat), vagy mi volt az elképzelés? Mások életével játszani csak azért, hogy megmutassa, vele nem lehet packázni, egyáltalán nem szép dolog - és akkor még finoman fogalmaztam.

Nem beszélve arról, ha ez a felvétel eljut a hatóságokhoz, akkor a tapló sofőr szép kis büntetés elébe nézhet. Talán akkor megtanulja, hogy teljesen indokolatlan közlekedés közben keménykedni - főleg egy forgalmas autópályán.

Borítókép: Facebook/Fehérvári gyökerek
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek