Partly cloudy4 °C
2020. november 26. csütörtök Virág
Menü
Házhozszállítás

Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az úton

Sajnos nagyon úgy fest, hogy ennek nem lesz vége: a pár héttel korábbi eset után újra a forgalommal szemben haladt egy autós a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is felbukkant az út szélén. Komolyan, miért nem figyeltek?

Újabb életveszélyes manővert rögzítő videót töltöttek fel a világhálóra (ezúttal a Fehérváron közlekednénk Facebook-csoportba): a székesfehérvári elkerülőn, az Auchan körforgalomtól Veszprém irányába haladva készült a felvétel, amelyen egy sötétszürke autót vezető sofőr július 13-án kora délután nemes egyszerűséggel szemben haladt a forgalommal - tényleg úgy repesztett, mintha egy kétsávos úton közlekedne (0:17-től).

Mondjuk itt még nem ért véget a történet, ugyanis pár másodperccel később egy biciklis is feltűnik a láthatáron (1:00 után látható), akinek mondanom sem kell, szintén nagyon nem kéne ott lennie.

Az ép ésszel felfoghatatlan akció mozgás közben:

Pá napja szintén nagyon veszélyes szerencsétlenkedést rögzített egy autó fedélzeti kamerája a székesfehérvári gyorsforgalmin: egy sofőr fogta magát, és az emelkedő előtt szembefordult a forgalommal, majd araszolva elindult. Félelmetes.

Manapság szinte minden héten felkerül egy olyan videó a világhálóra, amelyben egy jármű menetiránnyal szemben robog az autóúton vagy az autópályán, mintha mi sem történt volna. Így utánajártunk, vajon miért mennek szembe a forgalommal? Mi viheti rá a sofőröket, hogy ilyen életveszélyes manőverekkel riogassák a népeket?

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Meghalt Klecska Ernő, újságíró
  Meghalt Klecska Ernő, újságíró
 • Karácsonyi adománygyűjtő akció lesz a székesfehérvári nagyáruházakban
  Karácsonyi adománygyűjtő akció lesz a székesfehérvári nagyáruházakban
 • Fának csapódott egy autó 81-esen Sörédnél
  Fának csapódott egy autó 81-esen Sörédnél
 • Tovább emelkedett a koronavírus-koncentráció Székesfehérváron a szennyvízben
  Tovább emelkedett a koronavírus-koncentráció Székesfehérváron a szennyvízben