3 évnél régebbi cikk

Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az úton
Ismét a forgalommal szemben hajtott egy autó a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is feltűnt az úton

Sajnos nagyon úgy fest, hogy ennek nem lesz vége: a pár héttel korábbi eset után újra a forgalommal szemben haladt egy autós a fehérvári elkerülőn, majd egy biciklis is felbukkant az út szélén. Komolyan, miért nem figyeltek?

Újabb életveszélyes manővert rögzítő videót töltöttek fel a világhálóra (ezúttal a Fehérváron közlekednénk Facebook-csoportba): a székesfehérvári elkerülőn, az Auchan körforgalomtól Veszprém irányába haladva készült a felvétel, amelyen egy sötétszürke autót vezető sofőr július 13-án kora délután nemes egyszerűséggel szemben haladt a forgalommal - tényleg úgy repesztett, mintha egy kétsávos úton közlekedne (0:17-től).

Mondjuk itt még nem ért véget a történet, ugyanis pár másodperccel később egy biciklis is feltűnik a láthatáron (1:00 után látható), akinek mondanom sem kell, szintén nagyon nem kéne ott lennie.

Az ép ésszel felfoghatatlan akció mozgás közben:

Pá napja szintén nagyon veszélyes szerencsétlenkedést rögzített egy autó fedélzeti kamerája a székesfehérvári gyorsforgalmin: egy sofőr fogta magát, és az emelkedő előtt szembefordult a forgalommal, majd araszolva elindult. Félelmetes.

Manapság szinte minden héten felkerül egy olyan videó a világhálóra, amelyben egy jármű menetiránnyal szemben robog az autóúton vagy az autópályán, mintha mi sem történt volna. Így utánajártunk, vajon miért mennek szembe a forgalommal? Mi viheti rá a sofőröket, hogy ilyen életveszélyes manőverekkel riogassák a népeket?

Borítókép: Hajdara Krisztián
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek