1 hónapnál régebbi cikk

Új műtőasztallal bővült a kórház eszközparkja
Fehérvár Médiacentrum fotója
Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház
Új műtőasztallal bővült a kórház eszközparkja

Az Arconic-Köfém Mill Products Hungary és az Arconic Alapítvány ismét adománnyal támogatta a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházat. Az Arconic 35.000 dollárt biztosított az intézménynek, amelyből egy új műtőasztal vásároltak a Szemészeti Osztálynak.

Gyarapodott a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház eszközparkja. Egy sikeres pályázatnak köszönhetően az Arconic Alapítvány ezúttal 35.000 dollárral támogatta intézményünket. Az összegből új műtőasztal beszerzése valósulhatott meg a Szemészeti Osztály műtőjébe.

A projektzáró sajtótájékoztatón Bakos Gábor főigazgató elmondta, az Arconic Alapítvánnyal való együttműködésük már több mint tíz évre nyúlik vissza: “Az Arconic Alapítvány évente nagyobb összeggel támogatja az intézményünket. Általában ezt az összeget nagy értékű eszközbeszerzésre szoktuk fordítani. Idén egy szemészeti műtőasztalt vásároltunk belőle, ami megkönnyíti a kollégák munkáját és megkönnyíti a betegellátást is.”

Varga Zsuzsanna, az Arconic-Köfém Mill Products Hungary Kft.z ügyvezetője kiemelte, az Arconic Alapítvány egyik legfőbb célja az oktatás, a környezetvédelem és a rászorulók megsegítése mellett az egészségügy támogatása: “Az egészségügy kiemelt fontos célunk nemcsak munkáltatóként, hanem felelős vállalatként is. Fontosnak tartjuk, hogy a környezetünkben élő embertársaink jólétét tudjuk támogatni. Hosszú ideje együttműködünk a kórházzal és mindig eredményes projektekkel zárjuk az együttműködést. Hálásan köszönjük, hogy a kórház ennyire nyitott.”

Az új műtőasztal egy multifunkcionális eszköz, amely a kórház szemészeti műtőjébe kerül, de a traumatológiától kezdve a sebészeten át mindenhol nagy hasznát tudják venni a jövőben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek