7 évnél régebbi cikk

Pánikra semmi ok! Zacher is jön a FEZEN-re!
·KultFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaPánikra semmi ok! Zacher is jön a FEZEN-re!
·KultFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

Anthrax helyett Children of Bodom, fesztiválkompatibilis előadások, Gépház mozi, koronázó amerikai focisták és Zacher Gábor előadása. A rengeteg koncert mellett címszavakban ezekkel az újdonságokkal kell számolni az idei FEZEN-en, melyet augusztus 3-tól 6-ig rendeznek meg a székesfehérvári MÁV pályán.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, az idei FEZEN egyik sztárfellépője az Anthrax lett volna, a New York-i thrash metal zenekar azonban előre nem látható okok miatt lemondta a fellépését. Helyettük a szervezőknek sikerült Fehérvárra csábítaniuk a melodikus death metal finn hőseit, a Children of Bodom nevű formációt. Minden idők egyik legenergikusabb metal bandája a Skindred és a DevilDriver társaságában lép fel augusztus 3-án, szerdán a Fehérvár színpadon.

Rajtuk kívül mintegy 20 külföldi banda, és száz hazai zenekar alkotják a FEZEN idei programját. Hogy csak néhány nevet említsünk a két nagyszínpad fellépői közül, itt lesz a Faithless, a Within Temptation, az Infected Mushroom, a Guano Apes és a Milky Chance. A koncertek mellett pedig más érdekes programok is várják azokat, akik szeretnének egy kicsit megpihenni két fellépő között. A Gépház moziban kényelmes babzsákokba süppedve, légkondicionált helyiségben lehet élvezni olyan filmeket, mint például Az utolsó szamuráj, az Amerikai mesterlövész, vagy éppen a Good Will Hunting. Aki viszont inkább megmozgatná magát, az keresse a fehérvári Enthronerst (ha játékosaik éppen nem az örök fogadalmat teszik le). Az amerikai focicsapat játékosai „Legyél Te is Koronázó!” címmel tartanak majd érdekes foglalkozásokat.

Mindezeken túl kipróbált fezenes szervezetek, és új jelentkezők is várják az érdeklődőket a Civil Sétányon. Az időjárásról az Országos Meteorológiai Szolgálat munkatársaitól lehet majd érdeklődni, de megtalálhatóak lesznek a művészettel segítő Phrenos Művészetterápia szakemberei is ugyanúgy, ahogy például a szenvedélybetegségek szinte minden típusával foglalkozó Wichern Alapítvány és RÉV Ambulancia is. Ráadásként szombaton Zacher Gábor tart majd előadást, ahol szó lesz a hazai droghelyzetről, a felnőtt társadalom hozzáállásáról,valamint a média szerepéről és a felelősségéről is.

Bár Britney Spears nem lép fel a FEZEN-en, a Toxicot mégis ideillőnek érezzük...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek