7 évnél régebbi cikk

Sárkánykesztyűvel melegítsd a kezed, ha közeleg a tél
Fehérvár Médiacentrum fotójaSárkánykesztyűvel melegítsd a kezed, ha közeleg a tél

Alig lett vége a nyárnak, máris készülhetünk arra, hogy lassan megérkezik a tél. Még csak most kezdődött az ősz, de nincs mese, egy-két hónap és Tél Tábornok bekopogtat majd a Kárpátokon, vagy ahogy az angol mondja: "Winter is coming!"

Sosem lehet elég korán felkészülni a télre és valljuk be őszintén, a próbafűtések alkalmával és a hat fokos reggeleken, ha csak egy pillanatra is, de megfordult a fejünkben a gondolat, hogy a tél menthetetlenül közeledik. És mi az egyik első jele ennek? Kezünk, lábunk fázni kezd. Ennek azonban nem kell feltétlenül így lennie, mutatom is a megoldást a problémára.

Íme a több színben pompázó, horgolt "sárkánykesztyű", amely amellett, hogy mutatós és divatos, még a kezünket is melegen tartja. És itt persze elsősorban a hölgyek kezére gondolok, rajtam ugyanis minimum furcsán állna egy ilyen darab.

Horgolni tudó lányok viszont előnyben, hiszen az alapanyagon kívül nincs is szükség másra ahhoz, hogy otthon is összehozzunk egy ilyen vagy ehhez hasonló darabot. Kreativitásunknak csak fantáziánk szabhat határt, úgyhogy horgolásra fel! Remek lesz!

(Boredpanda)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek