7 évnél régebbi cikk

Indul az év eleji készletkisöprés - Akció, akció hátán Fehérváron is!
·Vásárlásakció·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaIndul az év eleji készletkisöprés - Akció, akció hátán Fehérváron is!
·Vásárlásakció·Utolsó frissítés: undefined

Elő hát a karácsonyra kapott ajándékutalványokkal, megkezdődtek az év eleji nagy leárazások!

Nagyon jól tudják a kereskedők, hogy január első hetének végén már sokan alig várják, hogy elkölthessék a karácsonyra kapott ajándékutalványokat, vagy éppen kicseréljék az ünnepekre kapott nem megfelelő csomagokat. Éppen ezért sok üzlet készül erre az időszakra nagyobb leárazásokkal. Várkonyi Balázs, az Extreme Digital ügyvezető igazgatója a pénzcentrumnak elmondta, a legtöbb kereskedésnél januárban érik el a legjobb ár-érték arányt az éves szinten megújuló termékek, mint például a tévék, mobiltelefonok, laptopok vagy fényképezőgépek. De érdemes még körülnézni a ruhaüzletek, illetve a bútorkereskedések táján is.

A JYSK például január 11-ig minden beltéri bútorára ad 20-50 százalék kedvezményt, de ha valaki inkább Pesten nézelődne, úgy a KIKA kínálatában is hasonló leárazásokkal találkozhat.

A Media Markt és az Euronics is akciókkal kezdik az évet. Utóbbinál január 9-ig tart a készletkisöprés, szerencsés esetben akár 50 százalékos akcióval, míg a Media Markt a nagyobb háztartási gépekre és a szórakoztatóelektronikára ad kedvezményt. 

Az Alba Pláza honlapján is több üzlet jelezte, hogy leárazásokkal várja a vásárlókat. Az MK Leder! például 50-60 százalékos kedvezményt biztosít a táskákra, bőröndökre és pénztárcákra, míg a Hervisben féláron szerezhetők be a kerékpárok, de "áfamentes", vagyis 27 százalékkal leárazott termékek között is lehet válogatni. A Pesti Ékszernél a hétvégén szintén a 50 százalékos akciók dominálnak majd.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek