6 évnél régebbi cikk

TESZ Futás: Hasznos infók hétfőre, változnak a helyi járatok útvonalai
TESZ Futás: Hasznos infók hétfőre, változnak a helyi járatok útvonalai

Az elmúlt évek tapasztalatai alapján nagy tömegeket mozgat majd meg Fehérváron a június 5-én megrendezendő Tiszta, Egészséges Székesfehérvárért (TESZ) Futóverseny. Cikkünkben néhány hasznos infót gyűjtöttünk össze – nem csak futóknak.

Az idei TESZ Futás futóköre 1,6 km, a pontos útvonalat ide kattintva tekintheted meg.

A verseny idején, június 5-én 14.00-20.00-ig a Rákóczi út mindkét irányban teljes szélességében le lesz zárva a Várkörút és a Széna tér között, így a Lakatos és a Watthay utcába sem lehet be-, illetve kihajtani. A KNYKK helyi autóbuszjáratai is módosított útvonalon közlekednek, a változásokról ide kattintva tájékozódhatsz.

Egy kiadós eső tavaly is megtisztelte a TESZ Futást, az előrejelzés szerint idén is várhatók zivatarok a verseny idején
(Fotó: Kiss László)

Parkolásra a Skála mögötti parkolót ajánljuk, mely a hétfői ünnepnap miatt ingyenes lesz majd. Akár futóként, akár nézőként érkezel, értékeidet semmiképpen ne hagyd az autóban! A szervezők a Panorama Offices épületében, a rajt tőszomszédságában ruhatárat is üzemeltetnek, érdemes élni a lehetőséggel, elkerülve a kellemetlen meglepetéseket.

Az előzetes időjárás-előrejelzés 26 fok körüli meleget, ugyanakkor zivatarokat is jósol hétfőre Székesfehérvár területére. Megfelelő ruházattal, kellő ivóvízzel egyaránt érdemes jól felkészülni a verseny idejére.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek