Clear sky15 °C
2021. február 25. csütörtök Géza
Menü
Házhozszállítás

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!
A VI. Cukorfalat Fesztivál plakátja (Fotó: Nagy László Művelődési Ház)

Édesszájúak figyelem! Mindenkit vár július 7-én és 8-án a VI. Cukorfalat Fesztivál! A Nagy László Művelődési Ház immár 6. alkalommal ad otthont az eseménynek Szabadegyházán. Lesz itt minden: édességek, sztárfellépők és koncertek, de a gyerekek sem maradnak ki a jóból: arcfestés, minigolf és hennafestés is vár rájuk.

Cukorpennával írunk a VI. Cukorfalat Fesztiválról, mert itt a finomságokon túl az ovisoktól a nyugdíjasokig mindenki megtalálja a számára vonzó kikapcsolódást. Július 7–8. között a Nagy László Művelődési Ház szervezésében. Izgalmas fellépők és koncertek, ételkülönlegességek, valamint különféle árusok portékái is várják a látogatókat.

És ha jobban belemerülünk a részletekbe: július 7-én pénteken az ünnepélyes megnyitót követően fellép többek között az Animal Cannibals, Radics Gigi és a Neoton Zenekar is. A koncerteken kívül ajánljuk a díszállat kiállítást, ahol különleges díszmadarakat láthattok, de lehetőség van véradásra is 11.00 és 15.00 óra között a Kincsem Óvoda épületében. És mi az, amiért érdemes ellátogatni Szabadegyházára ezen a hétvégén? A kiállított édességekért, játékokért és egyéb vásárfiáért.

Július 8-án a gyerekek is főszerephez jutnak: ha kedvük van hozzá, akkor kipróbálhatják az arcfestést, a minigolfot, az ugrálóvárat, de természetesen ezen a napon sem maradhatnak el a sztárfellépők, mint a Margaret Island vagy Roy és Ádám. A nap levezetéseként pedig 23.00 órától a Retro Discoban rophatják kicsik és nagyok.

A fesztiválra a belépés INGYENES, a programokról élőben közvetít a Vörösmarty Rádió!

Hatodszorra is hódít a Cukorfalat Fesztivál!

(forrás: Nagy László Művelődési Ház)

 

 

Kapcsolódó cikkek

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

 • Kerekasztal-beszélgetés a királyi csontmaradványok vizsgálatáról
  Kerekasztal-beszélgetés a királyi csontmaradványok vizsgálatáról
 • Rekord jó évet zárt a lakásépítési piac
  Rekord jó évet zárt a lakásépítési piac
 • A környező országokban is emelkedik a fertőzöttek száma
  A környező országokban is emelkedik a fertőzöttek száma
 • Egyelőre nem lesz lazítás
  Egyelőre nem lesz lazítás

A hét sztorija

Eseménynaptár