6 évnél régebbi cikk

Nézd élőben a neten, ahogy medvék lazacra vadásznak Alaszkában
Nézd élőben a neten, ahogy medvék lazacra vadásznak Alaszkában

Lassan olyan, mint a karácsony: minden évben eljön az az időszak, amikor az alaszkai medvék lazacvadászatát élőben lehet nézni a Youtube-on. Az idei közvetítés néhány napja kezdődött, ne maradj le az év egyik legjobb relax-élményéről.

A Katmai Nemzeti Park medvéi ezekben a napokban az internet legnagyobb sztárjai közé tartoznak. A Youtube-on ismét lehet ugyanis élőben nézni, ahogy egy zuhatagnál próbálnak lazacot fogni maguknak. A ragadozók minden évben ilyenkor hat hónapos alvás után a Brooks folyón felfelé úszó halakat vadásszák ipari mennyiségben. És mivel arrafelé az év ezen időszakában nem megy le a nap, bármikor bekapcsolódhatunk egy igazi valóságshow-ba. Ha esetleg épp egy olyan pillanatban indítjuk el a közvetítést, amikor egy fia medve sincs a képen, ne adjuk fel: egy-két percen belül úgyis felbukkan egy lomha mozgású maci, aki megkezdi a lazacvadászatot.

Vigyázat! A medvék vs. lazac videó komoly függést is kialakíthat. Simán tudod úgy nézni fél óráig, hogy eszedbe sem jut, hogy már régen megy a Barátok közt. 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek