6 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére és a jövő hétre: GyereKi! Fesztivál, Fehérvár Szépe döntő és Hőlégballon Karnevál
Fehérvár Médiacentrum fotójaFehérvári programok a hétvégére és a jövő hétre: GyereKi! Fesztivál, Fehérvár Szépe döntő és Hőlégballon Karnevál

Na, most már sajnos tényleg elérkeztünk a nyár utolsó hétvégéjéhez, jövő héttől ugyanis hivatalos is beköszönt az ősz. Éppen ezért az időjárásnak is köszönhetően remek alkalom lesz, hogy kiélvezzük az utolsó fülledt napokat. Látogassunk ki a GyereKi! Fesztiválra, a Hőlégballon Karneválra vagy szurkoljunk a Vidinek a Pancho Arénában!

Döntő: Fehérvár Szépe
Mikor?: Augusztus 26., szombat 19:00
Hol?: Vörösmarty Színház

Így a nyár végére, mielőtt teljesen lehűlnének a kedélyek, ismét eldől, hogy ki lesz szeretett városunk legszebb leányzója. A versenyzők már hetek óta készülnek a végső megmérettetésre, a Vörösmarty Színház színpadán pedig egy igencsak látványos koreográfiával vezetik fel a döntő pillanatot, amikor is kiderül, ki lesz a 2017-es Fehérvár Szépe. A helyszín tökéletes, a lányok gyönyörűek, a hangulat meg ... tudjátok mit, inkább gyertek el. Ezt látni kell!

Koncert: 100 Tagú Cigányzenekar
Mikor?: Augusztus 26., szombat 17:00
Hol?: Feketehegy-Szárazrét, Közösségi Központ

Tudtad, hogy a 100 Tagú Cigányzenekarban nem is 100-an játszanak hanem 140-en? Na, de nem is ez a lényeg, hanem sokkal inkább az, hogy szombaton Fehérváron is fellép a Magyar Örökség és Hungarikum-díjas világhírű együttes. Az 1985 óta együtt zenélő társaság a komolyzene mellett a tradicionális magyar cigány muzsikában is otthon van, így egy igazán fergeteges estében lehet részünk.

Sport: Videoton FC - Ferencvárosi TC
Mikor?: Augusztus 27., vasárnap 19:30
Hol? Pancho Aréna, Felcsút

Gyorsan felejtsük is el a Partizán elleni blamát, hiszen egyrészt még éppen hogy csak a szezon elején járunk, másrészt vasárnap a Fradit fogadjuk és egyáltalán nem ígérkezik sétagaloppnak a meccs. Csak úgy, mint a Vidi, a Ferencváros is erősödött, és bár ez az eddigi mutatóikon nem látszik meg, de bármelyik pillanatban tudnak meglepetést okozni. Vasárnap egy igazi örökrangadó vár ránk, úgyhogy szurkoljuk ki azt a hazai pályán kötelező győzelmet.

Mozi: Sokkal több, mint testőr
Mikor?: Augusztus 24-től
Hol?: Cinema City Alba

Végre itt van a nyár egyik legjobban várt popcorn mozija, a Sokkal több, mint testőr. Most, hogy Ryan Reynolds végre visszatalált a számára talán legjobban fekvő stílushoz a határtalan ökörködéshez (Deadpool után szabadon), így újra régi fényében tündököl (rinyál) és mindehhez még hozzájön Samuel L. Jackson gyilkos humora, hát ember legyen a talpán, aki kibírja nevetés nélkül.

Fehérváron túl: GyereKi! Fesztivál
Mikor?: Augusztus 26-27. szombat-vasárnap
Hol?: Velence

A GyereKi! Fesztivál a családokat Velence központjában, a megújult sétánnyal szembeni területen várja egy olyan eseményre, ahol a számos sport és kulturális program mellett a színvonalas szórakozás is nagy szerepet kap. A vendégek 12 helyszínen kapják a műsort, ahol is a nagyszínpadon az egész napos gyerekprogramok után, este sztárvendégek szórakoztatják a nagyérdeműt. Fellép többek között Tóth Vera és Király Linda, illetve Keleti Andrea is megcsillogtatja a tánctudományát. Én ki nem hagynám!

Fehérváron túl: Velencei-tavi Nemzetközi Hőlégballon Karnevál
Mikor?: Augusztus 31.-szeptember 3., csütörtök-vasárnap
Hol?: Agárd, Parkerdő

A velencei karnevál nem csak képletesen repíti az égbe a látogatókat. A Székesfehérváron kezdődő és az Agárdi Parkerdőben folytatódó több napos fesztivál légi látványosságait a földön és a levegőben egyaránt változatos programok kísérik. Most őszintén, ki nem szeretne hőlégballonok után leskelődni? De ha már unod a bámészkodást, akkor a Velencei-tó partján kirakodóvásár, színpadi programok, sörsátor és utcabál színesítik a ballonok parádéját.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek