6 évnél régebbi cikk

Megérkezett a régóta várt Star Wars 8 új előzetese
Fehérvár Médiacentrum fotójaMegérkezett a régóta várt Star Wars 8 új előzetese

Végre valahára itt van, friss, ropogós és igencsak ütős a Star Wars: Az utolsó jedik második trailere, amely után a következő lépcsőfok maga a decemberi filmpremier lesz. Pikk-pakk és itt van, már alig várjuk!

A napokban szinte váratlanul robbant a bomba, Mark Hamill hathatós elszólása után a Lucasfilm is lépett, hogy október 10-én, azaz ma, újabb filmkockákat láthatunk szeretett Star Warsunk legújabb részéből. Április óta se kép se hang, úgyhogy most már igazán illett valamit a készítőknek is villantaniuk. Megmondom őszintén, én már hajnalok hajnalán fent voltam, és tűkön ülve vártam, hogy mikor teszik ki a legújabb Csillagok Háborúja beharangozóját... és de jól tettem! Egy kicsit gyanúsan sokat mutat a film cselekményéből, de ennyi várakozás után ez simán kijár. Na, nem is húználak tovább titeket, itt van a Star Wars: Az utolsó Jedik vadiúj trailere:

Ha az agyeldobós előzetes még nem lett volna elég, akkor egy kicsit tovább borzolom a kedélyeket, ugyanis világszerte ma indul a jegyelővétel is a Star Wars 8-ra. Magyarországon délelőtt 10-től lehet beszerezni a jegyeket Az utolsó Jedik december 13-i premier előtti, illetve a premierheti vetítéseire.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek