5 évnél régebbi cikk

Zseniális videón láthatod az összes Star Wars-filmet öt percbe sűrítve
Fehérvár Médiacentrum fotójaZseniális videón láthatod az összes Star Wars-filmet öt percbe sűrítve

Idén mutatják be a Star Wars IX. epizódját, amely a készítők elmondása szerint pontot tesz a Skywalker-saga végére. Ennek köszönhetően Topher Grace olyan tökéletesen megkomponált videót készített, amely összeolvasztja az eddig megjelent műveket, és gigaelőzetesként felvezeti a decemberben debütáló új részt.

2019. december 19-én mutatják be a Star Wars IX. részét, amelyről - azon kívül, hogy hivatalosan is lezárja a Skywalker-érát - egyelőre nem sok mindent lehet tudni. Persze az információhiány nem áll a lelkes fanok útjába, így számos teóriával, illetve videóval készülnek az újabb űropera debütálására.

A Star Wars-rajongók körét erősíti Topher Grace is, akiről azt kell tudni (nem okollak, ha elsőre nem ugrik be), hogy ő alakította Eddie Brockot/Venomot a Sam Raimi-féle Pókember harmadik felvonásában. Bár a póki-mozi bemutatásakor sem számított neves színésznek, azóta egyenesen megragadt a "tömegnekjólesz" karakterek státuszában, ám még így is olyan alkotásokban csíphettük el egy-egy pillanatra, mint a Csillagok között, vagy a Csuklyások - BlacKkKlansman.

Így mivel színészként nem tartozik a legelfoglaltabb művészek közé, videók vágásával üti el az időt. És nem is akárhogy! Topher Grace már hét évvel ezelőtt is elvarázsolt minket, akkor a Star Wars előzménytrilógia (Baljós Árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja) nagyjátékfilmes verziójával örvendeztette meg a népet, majd később ugyanezt megtette A Gyűrűk Ura előzményeként szolgáló A hobbit-mozikkal is.

Most pedig az összes eddig elkészült Star Wars-mozit (Baljós Árnyak, A klónok támadása, A Sith-ek bosszúja, Egy új remény, A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér, Az ébredő Erő, Az utolsó Jedik, Zsivány Egyes, Solo) gyúrta össze egy öt perces videóban. Mondhatni, mesteri!

Amint elkészült a remekmű (amit Jeff Yorkesszal hozott tető alá), Topher twitter-oldalán jelentette be az örömhírt a következő kommentárral megfűszerezve: "10 film. 2 kocka. 1 hétvége (amikor a feleségeink elutaztak). Jó szórakozást..."

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek