6 évnél régebbi cikk

Ismét varázsolnak a szinkronúszók: újra lesz karácsonyi Orka Gála
Fehérvár Médiacentrum fotójaIsmét varázsolnak a szinkronúszók: újra lesz karácsonyi Orka Gála

Immár huszadik alkalommal készülnek mesés karácsonyi meglepetéssel Székesfehérvár szinkronúszói. Az Orka SE idén is megrendezi évzáró gáláját, melyre ezúttal is szebbnél-szebb kűrökkel készülnek az egyik legkecsesebb sportág képviselői.

Régi hagyomány már az Orkánál a karácsonyi Gála, melyet idén sem kell nélkülöznünk karácsonyváró időszakunkban. 2017. december 16-án 17 órától csobbannak a vízbe a lányok, akik egyrészt idei, illetve a még formálódó jövő évi versenykűrjeikből is válogatnak a gála műsorába, de lesznek olyan produkciók is, melyeket kimondottan erre az estére álmodtak meg a fehérvári szinkronúszók.

- Nagyjából 13-15 kűrt mutatnak majd be a tanítványaink, akik olyan meglepetésprodukciókkal is készülnek, melyek még előttünk, edzők előtt is titkosak. Nagyon szeretjük ezt a gálát, ilyenkor mindenki mosolyog, hiszen ez nem verseny, itt felszabadultan, örömmel telve mutathatjuk be, miért is dolgoztunk egy esztendőn át - árulta el Molnár Andrea, az Orka SE vezetőedzője.

 Az Orka Karácsonyi Gála minden évben látványos kűrökkel várja a nézőket.

A gáláig azonban még akad dolguk az orkás lányoknak, az utánpótlás csapat nemrég Balatonfüreden vett részt a korosztály országos bajnokságán, ahol 18 klub között a hatodik helyet szerezte meg a fehérvári egyesület. December első hétvégéjén az Aquatic Kupán lesz jelenése 35 versenyzőnek, ezt követően pedig jöhet a finálé, a Karácsonyi Gála.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek