6 évnél régebbi cikk

Kész az új Harry Potter-rajongófilm - Nézd végig a cikkben!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Youtube/TRYANGLE FILMS
Kész az új Harry Potter-rajongófilm - Nézd végig a cikkben!

Ígéretüknek megfelelően január 13-án feltöltötték a Youtube-ra a készítők az új Harry Potter-rajongófilmet. Az 52 perces film címe Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: Az örökös eredete).

A várakozásoknak megfelelően a legfelkapottabb videók között szerepel a Youtube-on a frissen elkészült Harry Potter-rajongófilm. A készítők Kickstarteren kalapozták össze a forgatáshoz szükséges pénzt, ráadásul még a jogtulajdonos Warner Brothers filmstúdió sem gördített akadályt az ingyenes közzétetel elé.

A történetet a hatodik Harry Potter-regény inspirálta (Harry Potter és a félvér herceg). Ahogy korábban a rendező, Gianmaria Pezzato elmondta, a film Tom Riddle életének azt a szakaszát mutatja be, amikor a Roxfort kiemelkedő képességű diákjából végül Voldemort, a sötét nagyúr lett.  

Bár a Voldemort: Origins of the Heir (Voldemort: Az örökös eredete) című filmet olasz stáb forgatta, a videómegosztóra angol nyelven került fel. Ezenkívül elérhető már hozzá olasz, francia, portugál és spanyol felirat is.

A rajongófilm 52 perc 40 másodperc hosszú lett, és itt nézheted meg teljes egészében:

Aki szereti a J.K. Rowling által teremtett varázsvilágot, annak jó éve lesz 2018-ban: november 15-én mutatják be világszerte - így Magyarországon is - a Legendás állatok - Grindelwald bűntettei című filmet. A spin-off sorozat első részéről szóló kritikánkat ide kattintva olvashatod el. A forgatásról néhány napja a Pottermore rajongói oldal közölt fotókat:

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek