6 évnél régebbi cikk

Két baleset is történt hétfő délután - a 7-esen és a 63-ason is nagy a torlódás
Két baleset is történt hétfő délután - a 7-esen és a 63-ason is nagy a torlódás

A balesetek a 7-es és a 8-as főút találkozásánál, az Úrhidai úti felüljáró közelében, illetve a 63-as főút Székesfehérvár és Aba közötti szakaszán történtek. Az érintett szakaszokon nagy a torlódás.

Átszakította az oldalakat elválasztó szalagkorlátot és a menetiránnyal szembe haladó forgalmi sávba csapódott egy személyautó hétfő délután Fejér megyében, a 7-es főút Székesfehérvárt elkerülő szakaszán, a 7-es és a 8-as főút találkozásánál, az Úrhidai úti felüljáró közelében. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Elsődleges információink szerint a balesetben senki nem sérült meg.

A 63-as főút Székesfehérvár és Aba közötti szakaszán pedig két személyautó ütközött össze. A balesethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. Információink szerint a balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők kórházba szállítják.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek