18

Felnőtt tartalom

Elmúltál már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!
6 évnél régebbi cikk

Öt nagyon kínos randi
Fehérvár Médiacentrum fotója
aprilbraswell.com
Öt nagyon kínos randi

A szerelmesek napján persze minden a „lufimaciszivecskéről” szól, de mi azért nevetni is szeretünk, úgyhogy hoztunk egy csokorral (sicc!) a legkínosabb randikból.

Talán mindenki emlékszik annak az angol lánynak a rettenetesen kínos esetére, akire az első randin rátört a nagydolog. Mindez a frissen megismert férfi otthonában, ahol azonban a toalett nem szuperált rendesen. A lány nem esett kétségbe, gondosan becsomagolta a wc-ben fennmaradt termést, kidobta az ablakon, majd (kínos, nem kínos) töredelmesen bevallotta a házigazdának a történteket. De még csak ezután jött a java. A férfi megnyugtatta a lányt, hogy most szépen kimennek a kertbe, összeszedik a bűnjelet, kidobják és elfelejtik ezt az egész sztorit.

Csakhogy a kaki nem az udvaron landolt. Az ablak alatt fél méterrel még volt egy másik, kisebb ablak is, ami azonban nem volt nyitva, így a csomag megrekedt félúton. A srác elment kalapácsért, közben a lány, aki amúgy amatőr tornász, sajnos a kezébe vette az irányítást, és úgy döntött, hogy kimászik az ablakon. El is indult, ki is halászta a kakit, odaadta a fiúnak, hogy dobja ki, és megkérte, hogy húzza őt vissza. Csakhogy ez utóbbi már nem jött össze. A lány a sikeres mentés után úgy beszorult, hogy végül a tűzoltóknak sikerült csak kibányászni őt az ablak fogságából.

Béna randikért azonban nem kell túl messzire mennünk, kis hazánkban is estek már meg olyan történetek, amelyek vaskosan beleférnek a kínos kategóriába. A legjobb sztorikból pedig bőven szemezgethetünk az Internet egyik „teatyavilágeztkomolyangondolta” nagy gyűjtőhelyén, a gyakorikerdesek.hu oldalon. 

„A legkínosabb az volt, amikor a lánynak 16 évesen kiesett a foga randi közben. Megmaradt egy tejfoga és ittunk valami meleg kávét és utána egy hidegebb koktélt. Egyszer csak kortyolt, lecsapta a poharat, és az asztalra "köpte" a tejfogát. Egy pillanatra lesokkoltam, de ő is, aztán kértünk egy marék zsepit, mert vérezni kezdett. A randi végéig ki volt borulva ,hogy ez milyen ciki, meg hogy máskor megismételjük-e. Én megkérdeztem: attól függ, hány tejfogad van még bent?”

„Nálam a legcikisebb az volt, amikor egyszer elvittem egy lányt randira, persze már nem elsőre, hanem ez volt körülbelül a hatodik randink. Jól elvoltunk, erdőben sétáltunk és letámadtuk egymást. Leterítettem a félreeső kis úton a kabátomat, ő ráfeküdt, én mellé, levettem a nadrágját és bugyiját is. Egyszer csak arra lettem figyelmes hogy valami mozgást hallok tőlem balra. Erre kiderült, hogy egy körülbelül 15 fős, olyan 40 év körüli embercsapat ment el mellettünk, és nézték végig, ahogy mi ott "elvoltunk". Akkori barátnőm csak akkor eszmélt fel, amikor valaki rálépett egy botra és elrepedt alatta. Meglátta őket, gyorsan felkapkodta a ruháit, és elmentünk onnan. Azóta soha sem jut eszembe erdőbe menni még csak pettingelni sem.”

„Tél volt, gyönyörű hóesés és este, sétáltunk egy helyes fiúval. Megálltunk beszélgetni, majd lépett felém, hogy megcsókoljon. Viszont megcsúszott közben a lába a jégen, és úgy megfejelt, hogy eltört az arccsontom. Csillagokat láttam. Egy évig volt utána monoklim, nagyon nehezen gyógyult meg.”

„Nyár eleje volt, teljesen és visszavonhatatlanul beleszerettem egy srácba. Ő volt a minden. Miatta keltem fel reggel, azt hittem, ha vele történne valami, én mennék utána. Eljött a randi. Három órát szenvedtem a készüléssel, egész randin annyira zavarba voltam, hogy végig vinnyogva nevettem, és össze-vissza beszéltem. Beültünk egy cukrászdába, és olyan szerencsétlenül ültem le, hogy a szék elvágta a lábam és ömlött belőle a vér. Én persze próbáltam úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Nagy nehezen, de elállt a vérzés. Aztán elmentünk egy parkba, ahol meg akart csókolni, de szintén szerencsétlenül összefejeltünk, és bevertem a fogam. Remek volt. Az egész randin iszonyat kínosan éreztem magam, semmi közös témánk nem volt. Végül rájöttem, hogy ő nem is az, akibe beleszerettem.”

„A legkínosabb randi az volt, amikor lehánytam a srácot. Még fiatalabb voltam, elmentünk egy buliba, és hogy ne izguljak annyira, elkezdtem rövideket inni. Nem voltam hozzászokva a piához és az utolsó feles után éreztem, hogy visszakéredzkedik. Próbáltam visszatartani, és eljutni a mosdóig, de nem ment, és minden a srác cipőjén landolt. El sem tudom mondani, hogy égett a fejem, de végül is összejöttünk, és két évig együtt voltunk. De utána nem ittam már egyszer sem a közelében.”

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek