6 évnél régebbi cikk

6 különleges lánykérés - Fehérvár is kitett magáért!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
6 különleges lánykérés - Fehérvár is kitett magáért!

Kinek meghitt négyszemközti pillanatoktól, másoknak a látványos, nagyvilág elé tárt gesztusoktól lesz az igazi a lánykérés. Egy biztos: utóbbiak között bőven van olyan, ami még vadidegeneknek is könnyeket csal a szemébe. Fehérváron is találkozhattunk kreatív vőlegényjelöltekkel az elmúlt hónapokban..

Lánykérés a mozivásznon
Minden idők egyik legötletesebb kérője volt az a fiatalember, aki mit sem sejtő szerelmének a moziban vetíttetett le egy filmet arról, hogyan kérte meg a kezét a szüleitől. Majd pedig a filmkockák egyenes folytatásaként a lány elé lépett, és házasságot kínált:

Ugyanez magyarul...
Az elhíresült mozis lánykérés magyar fiatalembereket is megihletett, így több hasonló, hazai változatú kisfilm is látható a videómegosztón. Ez az egyik legaranyosabb:

Meglepetés hivatalos keretek között
Az orvostanhallgatók hivatalos avatóünnepsége már önmagában is izgalommal teli, életre szóló esemény. Egy ilyen szituációban talán még kevésbé számít egy szerelmes leány arra, hogy kedvese éppen ezt a pillanatot választja arra, hogy megkérje: kössék össze az életüket. A meglepetés tehát garantált:

A női focimeccsen
Hogy milyen romantikus lánykérésre vágyik egy női futballista? Fogalmunk sincs! De szerencsére a leendő vőlegénynek volt, mert úgy tűnik, pozitív választ kapott a focipálya kellős közepén, a lelátók teljes közönsége előtt feltett kérdésére:

A Katonazenekari Fesztiválon
2017. augusztusában a Fricsay Richárd Katonazenekari fesztiválon a székesfehérvári katonazenészek egyike szakította félbe (tervezetten) a programot azzal, hogy a Városház téren összegyűlt tömeg előtt kérje feleségül választottját. A válasz ezúttal is egyértelmű volt:

A koncert közepén
A 2017-es Királyi Napok rendezvénysorozata alatt egy bátor legény Király Viktor koncertjén, a színpadon térdelt le kedvese elé, aki a meghatottságtól szóhoz sem jutva egyezett bele a házasságba. Felülmúlhatatlanul emlékezetes pillanatok következnek:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek