5 évnél régebbi cikk

Nyár 2018! - Székesfehérváron forgatott az MTVA
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTVA/Nyár 2018!
Nyár 2018! - Székesfehérváron forgatott az MTVA

Az MTVA nyári műsora minden alkalommal különleges programot vagy látnivalót kínáló helyszínre látogat el a szezonban, néhány hete Székesfehérváron forgattak.

Az MTVA Nyár 2018! műsora kimondottan a vakáció, a pihenés időszakára indult el, és minden adásukban egy érdekes helyszínt vagy programot mutatnak be, ahova érdemes ellátogatni.

A közelmúltban a stáb Székesfehérváron járt, és kameráikkal bebarangolták a Bory-vár hét tornyát, hiszen ahogy a műsor felvezetőjében is kiemelték: Székesfehérvár egyik legkülönlegesebb építménye. Ezt a tényt nehéz is lenne elvitatni, de érdekessége nemcsak magában az épületben, az alapjaiban áll, hanem megálmodójában, sőt egész családjában, ahogy az alig egy hete megjelent, Hogy került Luke Skywalker a Bory-várba? című cikkünkben mi is bemutattuk. 

A közel húszperces filmben azonban nemcsak a Bory-vár, de városunk több pontja is felvillan, ugyanis a videó második részében városunk új látványosságán, a Panoráma turistabuszon is utazott a stáb. A filmet teljes egészében ide kattintva lehet megnézni!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek