5 évnél régebbi cikk

Nézd óriáskivetítőn a Vidi ma esti meccsét a Petőfi parkban!
Fehérvár Médiacentrum fotója
molvidi.hu
Nézd óriáskivetítőn a Vidi ma esti meccsét a Petőfi parkban!

Már minden jegy elkelt a MOL Vidi FC ma esti, Malmö FF elleni Bajnokok Ligája selejtezőjére. A klub közös meccsnézést szervez a Petőfi parkba azoknak, akik nem tudják a felcsúti Pancho Arénában nézni a sorsdöntő mérkőzést.

A Petőfi parkban állít fel egy óriáskivetítőt a MOL Vidi FC azoknak a szurkolóknak, akiknek már nem jutott jegy a mai Bajnokok Ligája-selejtezőre. A mérkőzés este nyolckor kezdődik, a közösségi meccsnézésre előtte egy órával várnak mindenkit. A jó hangulatot a kivetítő melletti büfében lehet majd megalapozni. 

Amennyiben a Vidi túljut a svédeken, úgy már biztosan résztvevője lesz valamelyik európai kupa őszi csoportmeccseinek. A Malmö FF elleni svédországi meccsen 1:1-es döntetlent ért el a magyar bajnok, így kedvező pozícióból, jó esélyekkel várhatja a kedd esti visszavágót és már egy gól nélküli döntetlennel is továbbjuthat. Ha ez sikerül, akkor a következő ellenfél a BL-ben az AEK Athén-Celtic párharc győztese lesz. Itt az első meccs szintén 1:1-es döntetlennel ért véget Skóciában, így a görögök várhatják kedvezőbb helyzetből a visszavágót. Amennyiben eddig eljut a Vidi, akkor egy újabb továbbjutás esetén a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelhet szeptembertől, búcsú esetén viszont biztosan az Európa Liga főtábláján találja magát a fehérvári csapat.

Ha mégsem sikerülne a még mindig bravúrnak számító továbbjutás a Malmö ellen, akkor sincs gond: ebben az esetben Marko Nikolics csapata átkerül az Európa Liga mezőnyébe, ahol a csoportkörért a dán FC Midtjylland és a walesi The New Saints (TNS) párharc továbbjutóját kell legyőzni. Ez valószínűleg a dán csapat lesz, akik már az első meccset is magabiztosan megnyerték Walesben (2:0).

Az online fogadóirodák többsége a ma esti meccsre a legkisebb odds-ot (1,3) a Malmö győzelmére adja, ennél valamivel kisebb az esélye egy újabb döntetlennek (2,1), míg a Vidi esetleges győzelmére fizetik a legtöbb pénzt (2,4). 

A múltheti meccs összefoglalója:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek