5 évnél régebbi cikk

Díjmentes tréning és mentor program innovatív vállalkozások számára
Díjmentes tréning és mentor program innovatív vállalkozások számára

Fiatal vállalkozók, illetve egyetemi kutató-fejlesztő csapatok jelentkezését várja ingyenes tréning és mentorprogramjára a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség.

Az ACCELERATOR projekt keretén belül megvalósuló ALBA ACCELERATOR program egyetemi és vállalkozói innovatív ötletek mentorálásában biztosít lehetőséget induló startup vállalkozók és már működő kkv-k vezetői, tulajdonosai részére üzleti koncepcióik továbbfejlesztésére, külső forrás bevonás előkészítésére a Közép-Dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség.

Az Alba Accelerator első, ez év tavaszán nagy sikerrel lezajlott fordulójában 14 start-up kapott lehetőséget a programban való részvételre. A résztvevő csapatok, illetve korai fejlődési szakaszban lévő mikro- és kisvállalkozások elismert hazai startup szakemberektől kaptak mentorálást olyan területeken, mint a szellemi tulajdon védelme, az üzleti tervezés, a piackutatás, a vállalkozásindítással kapcsolatos jogi kérdések és a marketing, illetve a potenciális tőkebefektetőkkel folytatott tárgyalások.

A program második fordulójában a magyar partnerség hangsúlyosabban kíván fókuszálni a székesfehérvári és annak vonzáskörzetéből érkező projektötletekre, és várja a jelentkezéseket a www.albaaccelerator.eu oldalon, 2018. szeptember 11-ig.

A projekt a Duna Transznacionális Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

Borítókép: KDRIÜ
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek