4 évnél régebbi cikk

A nyaklánc titka: itt az első szó! Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Plaza
A nyaklánc titka: itt az első szó! Nyomozz, és nyerj egy különleges nyakláncot a Pesti Ékszertől

A Style Is In The Air blog karácsonyi játékán egy életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncot nyerhetsz a Pesti Ékszer felajánlásában, ha kinyomozod A nyaklánc titkát. Itt a segítség az első szóhoz.

Egy különleges és stílusos karácsonyi ajándékkal szeretnénk megköszönni, hogy egész évben a Style Is In The Air divatbloggal tartottatok. Nyomozós játékunk nyertese a Pesti Ékszer által felajánlott életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncot nyeri meg. A játékról részletesebben itt olvashatsz!

És itt az első nyom, amin elindulhatsz, hogy megtaláld A nyaklánc titkának első szavát:

Már tavaszodott, és a nyuszikától csak éppen elköszöntünk, amikor megjelent ez a cikk. Hogy miről szól? Szinte nincs nő, akinek a szájából ne hangzott volna el: nincs egy göncöm sem! Nos, A nyaklánc mai titkát rejtő írásban arra is tippeket kapunk, hogyan tudjuk ezt a kérdést orvosolni.

Ha megtaláltad a mai szót, akkor jól tedd el, most még nincs más feladat vele. Majd csak akkor lesz, ha mindhárom szót meglelted és abból összeállt a mondat: A nyaklánc titka. Ezt kell majd elküldeni az fmc.hu hivatalos Facebook-oldalán Messenger-üzenetben 2018. december 16-án, vasárnap 12 óráig. A helyes megfejtők között pedig kisorsoljuk, hogy ki teheti a fa alá a Pesti Ékszer gyönyörű, életfa medálos, Swarovski kristállyal díszített nyakláncát. A nyertes nevét még aznap, vagyis december 16-án 18 órakor közzétesszük.

Jó nyomozást kívánunk mindenkinek!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek