5 évnél régebbi cikk

Általános iskolásoknak hirdetett rajzpályázatot az Alba Fehérvár kosár- és kézilabda csapata
Fehérvár Médiacentrum fotója
coloriagenoel.store
Általános iskolásoknak hirdetett rajzpályázatot az Alba Fehérvár kosár- és kézilabda csapata

Április 29-ig küldhetik be rajzaikat a hat és tizennégy év közötti gyerekek az Alba Fehérvár kosárlabda és kézilabda csapatának pályázatára „Egy napom a kedvenc kosarasommal!”, „Sport, egészség, húsvét” vagy „Életem kézilabdázóként!" témában.

Ismét alkotásra hívja a sportszerető gyerekeket az Alba Fehérvár, tavasszal ugyanis újra meghirdeti hagyományos rajzpályázatát a kosár- és kézicsapat. A 6-9 éves korosztály és a 10-14 éves korosztály három téma közül választhat ezúttal is: „Egy napom a kedvenc kosarasommal”, „Sport, egészség, húsvét” és „Életem kézilabdázóként”.

A kiválasztott téma megalkotásában csak a képzelet és az A/4-es rajzlap vagy kartonpapír mérete szabhat határt a gyerekek számára: bármilyen technikával – legyen az ceruza, zsírkréta, festék, kollázs, vegyes technika – elkészíthetik kompozíciójukat, amit a két csapat játékosai zsűriznek majd. A legjobbakat ezúttal is értékes ajándékokkal díjazza a klub, az értékes különdíjak mellett a legügyesebb pályázók dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket vihetnek haza.

A pályamunkákat április 29-ig várják a szervezők, az Alba Regia Sportcsarnokba személyesen vagy postai úton, az Alba Regia Sc Kft. címére (8000 Székesfehérvár Gáz utca 19.). Fontos, hogy a leadott alkotások csak kitöltött pályázati adatlappal együtt vehetnek részt az értékelésen!

További információ:
Horváth Éva
E-mail: horvathe@albafehervar.hu

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek