4 évnél régebbi cikk

#gorsium21: szavazz a legjobb Floralia-tudósításra!
#gorsium21: szavazz a legjobb Floralia-tudósításra!

Székesfehérvár hivatalos Facebook-oldalán megleshetitek, hogyan tudósítottak a fiatalok az idei Floraliáról. A szakmai zsűri értékelése mellett vasárnapig a közönség is szavazhat a beérkezett pofás videóra, a kreatív Twitter feedre vagy a három cikk egyikére.

Beérkeztek a fiatalok tudósításai az Online Floralia, azaz #gorsium21 pályázatáraGorsium 2019 címmel videó készült, ezen kívül született egy Twitter feed is, amely Az első nő, akit kifizetnék egy évre is néven futilletve három csapat cikkel pályázott a versenyre, amelyek a Gyilkosság a Floralián, avagy koszorú, koszorú, miért vagy olyan szomorú?, a Tavaszköszöntő Gorsiumban és a Floralia címet kapták.

A szakmai zsűri mellett természetesen közönség is rábökhet kedvenc tudósítására, a legjobb pályamunkákkal pedig FEZEN-jegyeket lehet nyerni, illetve belépési lehetőséget a nyári nagyrendezvények kulisszái mögé és az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra is.

A Floralián készült produkciókat a ide kattintva, a bejegyzések között leshetitek meg, a tudósításokra pedig május 12-én, vasárnapig szavazhattok. Hajrá, hajrá!

(Forrás: ÖKK)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek