4 évnél régebbi cikk

Új köntösben az Isolabella 
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Új köntösben az Isolabella 

Megújult az Isolabella Étterem és Pizzéria. Széles választékot kínálunk az ízek szerelmeseinek, éttermünkben elsősorban a térségben előállított friss alapanyagokat használjuk ételeink készítésekor. Számunkra fontos, hogy ételeink ne csak finomak, hanem egészségesek is legyenek.

Éttermünk frekventált, belvárosi környezetben helyezkedik el. Az étterem vonzereje nem csak a szép, rendezett környezetben, hanem a minőségi italainkban, frissen elkészített ételeinkben és a dolgozók vendégszeretetében rejlik. Akik kellemes, nyugodt környezetben jó ételekkel és italokkal, udvarias kiszolgálással szeretnék jól érezni magukat azoknak kiváló választás az Isolabella Étterem és Pizzéria. Különböző rendezvényeknek (esküvő, évforduló, keresztelő, születés- és névnap, megemlékezések, ballagás, egyéb partik, leány- és legénybúcsú) tökéletes helyszínt tud biztosítani az éttermünk, illetve igény szerint a rendezvények megszervezését és lebonyolítását is vállaljuk.

Folyamatosan megújulunk, emeljük a színvonalat, rugalmasok vagyunk leendő és új ügyfeleink számára is. Ha egy kellemes családi ebédet, romantikus vacsorát, vagy csak a hétköznapokon egy igazán finom menüt szeretne elfogyasztani, akkor látogasson el az Isolabella Étterem és Pizzériába!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek