4 évnél régebbi cikk

Vállalkozók számára nyújt fejlődési lehetőséget az új internetes portál
Fehérvár Médiacentrum fotója
freepik.com
Vállalkozók számára nyújt fejlődési lehetőséget az új internetes portál

A virtuális inkubációs tér egy online portál, amely a különböző vállalkozási ötletek, problémák kezeléséhez egyetlen felületen biztosít mentori támogatást, szakértői segítséget és tudásanyagokat. A vállalkozás fejlesztése interaktív módon, az adott cég életciklusának és problémáinak megfelelően történik.

A vinter.hu oldalon elérhető „Virtuális Inkubációs Tér” egy pécsi kezdeményezés, amelyet az Eco-Cortex Kft. egy több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tanácsadó cég hozott létre. A szolgáltatás a cég KKV-k fejlesztésében szerzett tapasztalatain alapul és hasznosítja kiterjedt kapcsolatrendszerét a vállalkozásokat segítő szakemberek körében.

Tudatos tervezés induló vállalkozások számára

Ahhoz, hogy egy vállalkozás hosszabb távon is fenn maradjon és fejlődjön, mindenképpen szükséges előre tervezni. A VINTER inkubációs tere többek közt olyan dolgokban nyújt segítséget, mint a megfelelő cégforma kiválasztása, valamint a pénzügyi és üzleti tervek elkészítése.

A fejlődés útján

Minden vállalkozásnak megvan a saját életciklusa, amit érdemes szem előtt tartani a piaci pozíció megtartása és javítása érdekében. Ezen ismeretek birtokában tudhatjuk, hogy mikor jött el a termékfejlesztés vagy éppen az online piacra lépés ideje. A VINTER csapatának szakértői segítenek megtalálni a fejlődés és a megoldás felé vezető utat.

Interaktív segítség, mentori támogatással

A portálon mindenki megtalálja a számára optimális szolgáltatási csomagot, a fejlesztés egy interaktív űrlap segítségével, mentori támogatással zajlik. A STARTER csomag segít, hogy egy ötletből értékesíthető termék váljon, a JUMPER átlendít az akadályokon a fejlődés érdekében, a POWER támogatja az átszervezéssel és generációváltással járó feladatok megoldását. A CLEVER csomag személyre szabottan kínál megoldást a problémás szakterületen.

Mit is jelent ez a gyakorlatban, hogy működik a VINTER?

Mindenkihez, aki megvásárolta a VINTER bármely csomagját, társítanak egy személyes mentort, aki végig kíséri őt a problémamegoldó útján. Minden résztvevő kap egy helyzetfeltárásra vonatkozó kérdéssort, melyen keresztül az esetleges problémák és a potenciális fejlesztési területek is meghatározásra kerülnek. Ezután következik a fejlesztés, a kritikus területekre fókuszálva, tudásanyagok és tanácsadás révén. A program végén a mentor egy szakvéleményt ír a közös munka eredményeiről, de az igazi siker, ha a kérdéseken keresztül a vállalkozó saját maga tárja fel a problémák gyökerét, vagy érez rá a fejlesztés megfelelő irányára.

Regisztráljon a vinter.hu oldalán!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek