3 hónapnál régebbi cikk

Megnyitott a Levendula Mosoda új üzeme Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Megnyitott a Levendula Mosoda új üzeme Székesfehérváron

Az Alba Aréna szomszédságában lévő üzem szállodákat, vállalatokat, szociális otthonokat is kiszolgál, illetve csak vasalást, szőnyegtisztítást és vegytisztítást is vállalnak.

A Levendula Mosoda hat éve nyitotta meg kapuit Székesfehérváron. Boda Krisztina tulajdonos elmondta, a kezdetekkor még csak egyetlen otthoni géppel vasalt, és később bővítette szolgáltatását mosással. A megnövekedett igények végül oda vezetettek, hogy most, hat évvel később új üzemet nyitottak, amelyben már nemcsak a lakossági keresletet tudják kielégíteni, hanem intézményeknek is mosnak.

„Kiszolgálunk szállodákat, vállalatokat, szociális otthonokat, csak vasalást, szőnyegtisztítást és vegytisztítást is vállalunk, tehát ami a lakosságiba beletartozik, az elérhető nálunk” - hangsúlyozta Boda Krisztina.

A Levendula Mosoda új üzemátadóján Tanárki Gábor főispán is részt vett, aki elmondta, a mosoda különlegességét az adja, hogy egyrészt saját erőből valósult meg, másrészt, hogy a hat évvel ezelőtti nyitás óta exponenciálisan fejlődik.

„Ez az üzem a megyeszékhely, illetve a vármegye a gazdasági potenciálját növeli, és ami nagyon-nagyon fontos, hogy a foglalkoztatottságot is elősegíti, hiszen elég nagyra nőtte magát ez a vállalkozás, az épületben is nagyon sokan dolgoznak. Ennek következtében álláslehetőséget tud biztostani az álláskeresőknek” - mondta Tanárki Gábor.

Az Alba Ipari Zóna ügyvezetője, Tóth Ferenc úgy fogalmazott, nagy megtiszteltetés számára, amikor a telekvásárlástól végig tudja kísérni a tulajdonosokat, hogy az álmokat lépésről-lépésre hogyan valósítják meg.

„Amit egy-egy ilyen csarnok mögött látni kell, az az emberi történet, hogy egy nő elindult és megvalósította az álmát. Ez nemcsak azért felelősség mert 27 embernek munkát kell adni, hanem emellett még egy család is ott van mögötte” - emelte ki Tóth Ferenc.

A Levendula Mosoda a mostani fejlesztésnek köszönhetően csaknem 30 munkavállalót foglalkoztat Fehérváron.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek