Székesfehérvári pizzéria is bekerült Magyarország TOP 100 étterme közéSzékesfehérvári pizzéria is bekerült Magyarország TOP 100 étterme közé
Székesfehérvárról indult, és most már Veszprémben és Budapesten is van Pizza Delarosso. Az itt készült pizzák különlegességének és sikerességének alapját - az étteremkalauz szerint is - a minőségi alapanyagok és a hosszan, kevés élesztővel kelesztett, egyedi, saját fejlesztésű tészta adja. Erre jön még a minőségi feltét - a végeredmény pedig, hogy a szakemberek is Magyarország legjobb 100, nem hagyományos étterme közé sorolják a székesfehérvári helyet.
És hogyan apasztrofálja a Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauza a nem hagyományos, vagy alternatív vendéglátást? "Ezek a helyek szakítanak a formális éttermi hagyományokkal, abban viszont megegyezik a hozzáállásuk, hogy minőségre és egyediségre törekednek, legyen szó pizzaszeletről, igényesen összeállított hotdogról vagy hamburgerről vagy éppen olyan triviális(nak tűnő) ételekről, mint a szendvics vagy croissant."