Átadták az év emberei díjakat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maráczi Lilla
Átadták az év emberei díjakat

Átadták a 2023-as év női sportolója, férfi sportolója, női sportcsapata, férfi sportcsapata és az év embere díjakat a Fejér Megyei Hírlap szervezésében. A feol.hu-n lezajlott közönségszavazás eredményeként Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat veszélyhelyzet-kezelési igazgatója kapta az Év embere díjat.

A Fejér Megyei Hírlap és a feol.hu minden évben nagy figyelmet fordít arra, hogy közönségszavazás formájában beszámoljon a térségünkben élő és kiemelkedő teljesítményt nyújtó emberekről. A 2023-as jelöltekre ezúttal is a feol.hu-n keresztül lehetett leadni a szavazatokat, a kategóriák győzteseit pedig a bEAT Étteremben megrendezett díjátadón jutalmazták meg a szervezők.

Elsőként a 2023-as év női sportolója díjat adták át Barzsó Henrietta szkanderversenyzőnek, majd az év férfi sportolója díj következett, amit Horváth Dominik, a Hydro Fehérvár AV19 kapusa kapott. A legjobb női sportcsapat az Alba Fehérvár KC lett, az év férfi sportcsapatának pedig hatalmas fölénnyel a Hydro Fehérvár AV19-et választották.

Végül a 2023-as Év embere díj következett, amelyet a szavazók Pavelcze Lászlónak, a 28 évvel ezelőtt Fejér vármegyében alapított és Székesfehérváron bejegyzett Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési igazgatójának, a HUBA Rescue24 mentőcsapat parancsnokának, a város díszpolgárának ítéltek oda.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek