Rain19 °C
2020. szeptember 28. hétfő Vencel
Menü

Folyékony bitument szállító tartálykocsi ütközött autóval a 81-esen

Folyékony bitument szállító tartálykocsi ütközött autóval a 81-esen
Halálos baleset a 81-esen, Mór és Bakonysárkány között (Fotó: Somos Máté)

Az eset során a személyautó sofőrje olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a helyszínre vonult a katasztrófavédelmi mobillabor is.

FRISSÍTÉS - 19:30

Befejeződött a szemle és a műszaki mentés. A rendőrök 19 óra 20 perckor feloldották a forgalomkorlátozást a 81-es számú főút 34-es kilométerszelvényében, Bakonysárkány közelében. Ismét teljes szélességében járható az érintett útszakasz.

FRISSÍTÉS - 15:20

A rendőrök az érintett útszakaszon a teljes útlezárást feloldották, jelenleg a forgalom váltakozó irányban, félpályán halad.

FRISSÍTÉS - 13:30

A szemle és a műszaki mentés jelenleg is tart az érintett útszakaszon, a gépjárművezetők az eset helyszínét Bakonycsernye, valamint Bakonysárkány irányába kerülhetik el. 

Összeütközött egy folyékony bitument szállító kamion és egy személyautó a 81-es főút Mór és Bakonysárkány közötti szakaszán pénteken délelőtt. Az eset során a személyautó sofőrje, egy 57 éves móri illetőségű férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. 

Az eset következtében a kamion az oldalára borult, a székesfehérvári hivatásos és a móri önkormányzati tűzoltók a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. A helyszínre érkezett a katasztrófavédelmi mobil labor is. 

Az Útinfó tájékoztatása szerint az érintett útszakaszon teljes útlezárás van érvényben, a Mór-Bakonycsernye-Bakonysárkány, vagy a Mór-Bokod-Kisbér szakaszokon lehet kerülni.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Egyre többen fizetnek bankkártyával
  Egyre többen fizetnek bankkártyával
 • Szeptember 30-ig lehet visszaigényelni a külföldi áfát
  Szeptember 30-ig lehet visszaigényelni a külföldi áfát
 • Fehérvászon – várják a nevezéseket a filmfesztiválra
  Fehérvászon – várják a nevezéseket a filmfesztiválra
 • Volt egyszer egy művésztelep – kiállítás a Köfém Művházban
  Volt egyszer egy művésztelep – kiállítás a Köfém Művházban