1 évnél régebbi cikk

Megkérdeztük, miért alakítottak ki új behajtót a Skála mögötti parkolónál Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
facebook.com/gaby.komáromi
Megkérdeztük, miért alakítottak ki új behajtót a Skála mögötti parkolónál Székesfehérváron

Sárga vonalak jelzik az új behajtót a Skála mögötti parkolóban. Utánajártunk, hogy miért volt rá szükség.

Lángi Judit, a Városgondnokság útfenntartás divízióvezetője elmondta, a Skála mögötti részen, a Széphő beruházásában végzik a távhővezeték-rekonstrukcióját. Ehhez kapcsolódóan több parkolóblokkot felbontottak. Jelenleg ezeknek a teljes felújítása folyik.

"A munkálatok ideje alatt a parkolónak azt a részét, amit nem érint a felújítás, az autósok az ideiglenes behajtón keresztül tudják használni"

Lángi Judit megjegyezte, hogy az ideiglenes behajtót megszüntetik, amint a kivitelező végez a munkálatokkal.

A Skála mögötti megújult parkoló várhatóan augusztus 31-re lesz készen. 
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek