3 évnél régebbi cikk

Kétnapos minifesztivált rendez a FEZEN szeptemberben
·HírekFEZEN·Utolsó frissítés: undefined
Kétnapos minifesztivált rendez a FEZEN szeptemberben
·HírekFEZEN·Utolsó frissítés: undefined

FEZEN Minifeszt néven kétnapos koncertfolyamot szervez szeptember közepére a fehérvári fesztivál. A FEZEN Klubban és a Petőfi Kultúrtanszéken fellép többek között a Lord, a Road, a Depresszió, a Cloud 9+ és a Cadaveres is.

A koronavírus-járvány miatt előbb a július 29-augusztus 1. közé tervezett FEZEN Fesztivál maradt el, majd a kormány döntése értelmében a nagyobb rendezvényekre vonatkozó tiltások miatt elmarad a szeptember 11-13-ra tervezett FEZEN Klasszik is. A székesfehérvári fesztivál szervezői azonban nem adták fel, és a jelenleg érvényes szabályozások mentén szeptember 11-én és 12-én kétnapos minifesztivált tartanak a városban.

"Látjuk, hogy elképesztő mértékben szeretnétek bármilyen fesztiváljellegű megmozdulást, és tudjuk azt is, hogy a jelenlegi szabályozás csak az 500 fő alatti zenés rendezvényeket engedélyezi, ezért fogtuk ezt a két tényt, megnéztük, hogy mik a lehetőségeink, és kitaláltuk Nektek a FEZEN MINIFESZTET. Hívhatjuk FEZEN 500+300-nak is, hiszen két helyszínen, a FEZEN Klubban és a Petőfi Kultúrtanszéken szervezünk nektek két napos koncertfolyamot a Klasszik időpontjában, szeptember 11-12-én. A Klubba 500-an mehetnek be, a Petőfibe 300-an. Bár mindenhol csak egy helyszínünk lesz, de ott délutántól reggelig tart majd a buli" - írja a FEZEN szerda esti Facebook-posztjában.

A fellépők között ott lesz többek között a Lord, a Road, a Depresszió, a Cloud 9+ és a Cadaveres is. A jegyértékesítés augusztus 17-én indul, a napijegyek helyszíntől függően 2490 forintba (Petőfi Kultúrtanszék) és 4990 forintba (FEZEN Klub) kerülnek. 

A tejes posztot itt lehet elolvasni:

Borítókép: Facebook/FEZEN Fesztivál
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek