2 hónapnál régebbi cikk

Zene és szórakozás a FEZEN második napján is
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Zene és szórakozás a FEZEN második napján is

Csütörtök délutántól péntek hajnalig várta a zeneszerető közönséget a FEZEN, a fesztivál második napján. A rock és pop zene szerelmesei hallgathatták kedvenceiket a színpadok előtt és a sátrakban.

A FEZEN második napján a koncertek sorát a Combichrist nyitotta meg 17 órakor. A metál együttes Atlantából utazott Fehérvárra, hogy találkozzon rajongóival, zenéjével szórakoztassa a közönsége. Többeknek nagy élmény volt hallgatni a metál zenekar előadását. A koncert után megmutatták közvetlenségüket a tagok. Vidáman fotózkodtak a rajongókkal.

"A legnagyobb társaság volt, a közönség csodálatos, nagyon jól éreztük magunkat, a korábbi, budapesti koncertjeinkről is láttam itt barátokat."- fejezte ki örömét Eric13, a Combichrist vokalistája, gitárosa.

A Fehérvár Nagyszínpadon Gangsta Zolee & a Kartel lépett fel szép számú közönség előtt. A koncert előtt már jóval megtelt az első sor.

A Hooligans este fél héttől szórakoztatta a közönséget. A zenekar 21 dalt hozott el a FEZEN fesztiválra.

"Próbáljuk vegyesen, vegyes vágottat csinálni. Most már van vagy 16 lemezünk, már nem is tudjuk számolni, hogy mennyi van. A lényeg, hogy az utolsó két albumunkról is nagyon sokat játszunk, meg a régiekről is. Fele-felében van igazából a műsor, ami azt jelenti, hogy 10 régi dal van és 11 új. Mármint úgy értem, hogy az utolsó két lemezre, hogy a három éven belüli dalok. Azért mi nem az a zenekar vagyunk, aki szeretne csak a régiekből megélni, a régi slágereinkből, hanem mindig újítunk és új vonalon vagyunk most jelen pillanatban is."-mondta el Kiss Endi, a Hooligans dobosa.

A zenekarnak sukorói zenész is a tagja. Romanek Gergely két és fél évvel ezelőtt érkezett a Hooligansba.

"Az agárdi popstrandon történt ez a találkozás, ott játszottam egy másik zenekarommal, a Hooligans előtt pontosan. Hamarabb odaértek a srácok, megnéztek bennünket, már akkor nagyon tetszett nekik, amit a színpadon ténykedem. Amikor kiderült, hogy Késmárki Zsolti szeretne kiszállni a zenekarból, akkor rögtön megkerestek, meghallgattak és tulajdonképpen azóta együtt muzsikálunk."- mondta el Romanek Gergely basszusgitáros.

A FEZEN második napján fellépett még többek között T. Danny, a Road, Pogány Induló, a Tankcsapda és a Brains.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek