3 évnél régebbi cikk

Napokon belül sor kerül a Székesfehérvár-Budapest autóbuszjáratok miatti szaktárcai megbeszélésre
·KözlekedésVolánbusz·Utolsó frissítés: undefined
Napokon belül sor kerül a Székesfehérvár-Budapest autóbuszjáratok miatti szaktárcai megbeszélésre
·KözlekedésVolánbusz·Utolsó frissítés: undefined

A fehérvári utazók számára legfontosabb járatok tekintetében kívánok javaslatot tenni - megköszönöm, ha megosztják velem ezzel kapcsolatos ötleteiket, tapasztalataikat - írta közösségi oldalán kedden kora délután Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője.

A Volánbusz Zrt. még augusztus 10-én tette közzé, hogy a Budapest és Székesfehérvár között közlekedő autóbuszjáratok többsége augusztus 20-án megszűnik. A döntés nemcsak a fehérvári utazóközönséget érte váratlanul, de dr. Cser-Palkovics András polgármester is a menetrend-átalakítás elhalasztását kérte az illetékes minisztériumoktól.

Vargha Tamás Facebook-oldalán kedden kora délután jelent meg a hír, mely szerint napokon belül sor kerül a Székesfehérvár-Budapest autóbusz járatok ügyében az általa kezdeményezett szaktárcai megbeszélésre. 

Székesfehérvár országgyűlési képviselője a fehérvári utazók számára legfontosabb járatok tekintetében kíván javaslatot tenni, éppen ezért megköszöni, ha megosztják vele ezzel kapcsolatos ötleteket, tapasztalatokat.

"A hozzám kommentekben vagy más úton eljuttatott - az új buszmenetrendet egyértelműen elutasító - fehérvári véleményeket levélben továbbítottam a szakminisztériumok képviselőinek, Székesfehérvár országgyűlési képviselője pedig személyesen is megteszi ezt. Kérem, hogy országgyűlési képviselő úr munkáját és tárgyalását segítsék azzal, hogy véleményüket, meglátásaikat számára is eljuttatják!" - reagált Vargha Tamás posztjára dr. Cser-Palkovics András polgármester Facebook-oldalán.

Borítókép: volanbusz.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek