3 évnél régebbi cikk

Munkát keresel Székesfehérváron és környékén? A WHC segít: a megfelelő embert a megfelelő helyre!
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay.com
Munkát keresel Székesfehérváron és környékén? A WHC segít: a megfelelő embert a megfelelő helyre!
·Gazdaságállás·Utolsó frissítés: undefined

A WHC, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán- és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozása kitűnő álláslehetőségeket kínál Móron, Székesfehérváron és környékén.

Állást keresni, új munkát vállalni mindig nagy stressz egy ember életében, és nemcsak akkor, ha éppen eleve munka híján van, de akkor is, ha váltani szeretne.

A WHC Kft. humán- és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozása éppen ezért tartja egyik fő célkitűzésének, hogy az álláskeresőket sikeresen végigkísérje azon az úton, amelynek végén a tökéletes munka, munkahely áll.

A WHC Kft. 1990-ben alakult, és azóta Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő humán- és gazdasági tanácsadásra specializálódott vállalkozása, amely számos álláslehetőséggel várja az álláskeresőket a legkülönfélébb iparágakban egész Magyarország területén.

Hogyan is zajlik a megfelelő állás megtalálásának folyamata? HR tanácsadóként először felmérik a jelentkező karrierterveit, igényeit és teljesítményét, ez alapján pedig megkeresik a személyiségéhez és szakmai tapasztalatához leginkább illő pozíciót, ahol hosszú távon jól érezheti magát. Mindebben szakértő kollégáik magas szintű szakmai ismeretei, és a cég immár 30 éves tapasztalata nyújt segítséget.
 
Nemcsak a kiválasztás folyamata alatt elsődleges szempont a pályázók érdekeinek szem előtt tartása, de a munkába állás után is a WHC folyamatos elérhetőséget biztosít telefonos vagy elektronikus formában, és havonta több alkalommal személyes egyeztetésre is van lehetőség.

A megfelelő embert a megfelelő helyre!

A cég számára fontos, hogy ügyfeleik - akár munkavállaló, akár munkáltató - megtalálják a legmegfelelőbb személyre szabott megoldást. Legyen szó a minden szempontból megfelelő munkahely megtalálásáról, vagy az alkalmas, elkötelezett szakember kiválasztásáról, mindenképp tapasztalt szemre van szükség. Az eredményes együttműködéshez pedig szükséges egy szakmailag is jól felkészült partner. A fentiek is azt tükrözik, hogy a WHC ezeknek az elvárásoknak megfelel!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek