3 évnél régebbi cikk

4 sokkoló cipőtrend 2020 őszén
4 sokkoló cipőtrend 2020 őszén

Nincsenek tabuk! Legalábbis a divatban, ezt már régóta tudjuk. De hogy a szandál zoknival kombót is alul lehet még múlni, arra csak a világ divatmagazinjaiban a 2020 őszi lábbelitrendeket böngészve döbbentünk rá. Íme, a szomorú valóság!

Egy valamit biztosan nem lehet elmondani az idei ősz cipő- illetve csizmadivatjáról: hogy finom lenne és nőies. Minden visszafogottságtól mentes szélsőségek jellemzik, viszont cserébe a legvadabb városi tereppel sem okoz majd gondot megbirkózni bennük.

Vaskos gumicsizma

Esőben és sárban nincs strapabíróbb a jó öreg gumicsizmánál, és a divatházak már jó néhány éve versenyeznek azon, hogy minél kreatívabb kreációkkal hozzák vissza a trendi viseletek közé ezt a praktikus darabot. Lassan azonban kezdnek túllőni a célon.

Combcsizma, ami lassan derékig ér

A combcsizma mindig is szexi darabnak számított, és persze kizárólag a hosszú, vékony lábú hölgyek kacérkodhattak benne/vele. Az idei fazonok azonban már-már kényelmetlenül magasra törnek, csoda, hogy egyből nem csatlakozik hozzájuk fehérnemű is. A fényes, lakkanyagok még fokozzák a hatást: ez már nem is lábbeli, inkább ruhadarab, ami nem hagy semmit leplezetlenül.

Láncok mindenütt

A platform talp önmagában már smafu. Kell hozzá még minimum egy tűsarok, hogy kitűnjön kicsit a tömegből. A láncok tulajdonképpen egészen jól mutatnak rajta, csak aztán beléjük ne gabalyodjunk a hosszú sarkainkkal, mert annak garantáltan óriási zakózás lesz a vége. És akkor a legvastagabb cipőtalp sem véd meg az aszfalttal való csúnya találkozástól.

Platform zoknival

Hogy miiii? Az alábbi alkotásoknál első pillantásra nem lehetett más a koncepció, minthogy minként kombináljunk egymással minél több cikis és ízléstelen fazont. Sikerült. Ezt már tényleg nem lehet fokozni.

Forrás: marieclaire.com, vogue.co.uk

Borítókép: vogue.co.uk
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek