3 évnél régebbi cikk

Koronavírus: újraindul a fehérvári önkéntesprogram
Fehérvár Médiacentrum fotója
ÖKK/Simon Erika
Koronavírus: újraindul a fehérvári önkéntesprogram

Ismét önkénteseket keres az önkormányzat, akik segítenek a világjárvány második hulláma alatt a veszélyeztetett csoportnak a napi ügyintézésben. Bárki jelentkezhet, aki elmúlt már 18 éves, és van egy kis szabadideje.

"Azért, hogy a koronavírus által leginkább veszélyeztetett embereket, tehát az időskorúakat, a krónikus betegséggel vagy fogyatékkal élőket meg tudjuk védeni a fertőzéstől, városunk újraindította ellátó programját: az otthonmaradást vállaló veszélyeztetettek számára a bevásárlásban, a postai és egyéb ügyek intézésében segítséget nyújtunk" - így kezdi hétfő esti posztját Cser-Palkovics András a Facebookon.

A város polgármestere a folytatásban arról ír, hogy a koronavírus-járvány második hullámában már eddig is többen felajánlották segítségüket, de további önkéntesek jelentkezését is várják a kockázati csoport védelme érdekében. 

Bárki jelentkezhet az onkentes@szekesfehervar.hu e-mailcímen, aki elmúlt már 18 éves. Az elérhetőségek feltüntetése mellett Cser-Palkovics András azt kéri a jelentkezőktől, hogy  jelöljék meg a levélben a városrészt, ahol segíteni tudnak a következő időszakban. 

A teljes posztot itt lehet elolvasni:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek