3 évnél régebbi cikk

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Klecska Ernő újságíró
·Hírekgyász·Utolsó frissítés: undefined
Tragikus hirtelenséggel elhunyt Klecska Ernő újságíró
·Hírekgyász·Utolsó frissítés: undefined

Életének 58. esztendejében tragikus hirtelenséggel elhunyt Klecska Ernő újságíró, a Fejér megyei Hírlap volt lapszerkesztője. Emlékét megőrizzük!

Klecska Ernő 1963-ban született Székesfehérváron, középfokú tanulmányait a József Attila Gimnáziumban folytatta. A Kandó Kálmán Műszaki Főiskolán szerzett villamosmérnöki diplomát, majd mérnök-közgazdászként végzett az Óbudai Egyetemen.

A széles látókörű, tájékozott szakember húsz évig dolgozott a megyei hírlapnak, 2016-ig. Az olvasók a gazdasági témájú, objektív és színvonalas cikkeiből, riportjaiból ismerhették, a gazdasági rovat vezetője volt. Szakmailag kiemelkedő, a megye gazdasági körülményeinek bemutatásában végzett munkájáért 2002-ben megkapta a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Sajtódíját, 2016-ban Szabad Sajtó Díjjal ismerték el.

2017-től a Fehérvár Kukac hír- és véleményportál főszerkesztője volt, illetve a budapesti Athéné Gimnázium pedagógusaként dolgozott. Az elmúlt hónapokban a Titkok Háza Tudományos Élményközpont, illetve a Prosperis Alba kommunikációs csapatát erősítette. 

Székesfehérvár önkormányzata Klecska Ernő szeretteinek a város közössége és az olvasói nevében nyilvánítja részvétét!

 

Borítókép: szekesfehervar.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók